Hey Ida Bistro & Bar v. IDA Conference

København

6-60 pers.

Send forespørgsel

Hey Ida Bistro & Bar ved IDA Conference

Vil du gerne invitere på en lækker middag i anledning af fødselsdag, et møde eller noget helt tredje? Så er Hey Ida Bistro & Bar ved IDA Conference et rigtig godt forslag, da der vil blive serveret lækker mad og ikke mindst lige så lækre omgivelser.

Hey Ida Bistro & Bar har et super lækkert design og er helt sikkert et besøg værd. Her er der massevis af lys, og en rigtig smuk udsigt over vandet. Selvom du sidder inde og nyder dit måltid, vil du stadig føle, at du er omgivet af himlen og vandet. Disse lækre omgivelser skal næsten opleves på egen hånd og heldigvis er der rig mulighed for at booke Hey Ida Bistro & Bar til din næste fest eller event. Her er der rig mulighed for at holde alle mulige forskellige typer fester som barnedåb, fødselsdag eller konfirmation. Mulighederne er mange, så det er bare med at få booket denne lokalitet snarest, så dine gæster ikke bliver snydt for en fest i fuldstændig fantastiske omgivelser.

Hey Ida Bistro & Bar ligger ved IDA Conference, som har andre lækre lokaler som kan bookes. Lokalerne er primært rigtig gode til kongresser, møder og konferencer. Du kan få et overblik over lokalerne lige her. Det betyder også, at det kunne være en rigtig god mulighed for at afslutte et godt møde m.m. med en tur på Hey Ida Bistro & Bar, så man kommer til at opleve den lækre stemning og de flotte omgivelser, samtidig med man får lidt godt til ganen. Det vil dine gæster helt sikkert nyde.

Hos Rentspace vil vi gerne bidrage til, at dit arrangement eller fest bliver ligesom, du går og drømmer om. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, så vi kan hjælpe dig videre. Vi har tilmed også et stort netværk af leverandører og samarbejdspartnere, som vi gerne vil dele med dig, så dine drømme bliver til virkelighed.

 

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Balkon

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Terasse / veranda

Udsigt

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY