Den Kongelige Restaurant v. Klampenborg Galopbane

Klampenborg

4-240 pers.

Send forespørgsel

Den Kongelige Restaurant v. Klampenborg Galopbane

Den Kongelige Restaurant v. Klampenborg Galopbane, som er beliggende i udkanten af Dyrehaven, er en yderst charmerende og herskabelig restaurant. Bygningen er et historisk vartegn for Klampenborg Galopbane og dateret helt tilbage til 1910 – samme år som Galopbanen åbnede.

Den Kongelige Restaurant gennemgik i 2014 en gennemgribende renovering, men den gamle bygning fra 1910 er godt bevaret og giver stadig en autentisk fornemmelse af herskabelighed og det royale.

I restauranten er der plads til 240 siddende gæster til middag, men mindre selskaber kan også booke sig ind. Restauranten er inddelt i flere niveauer, som på en klassisk væddeløbsbane, hvilket gør at flere arrangementer kan afvikles på samme tid, både på og uden for løbsdagene. Fra restauranten har alle gæster perfekt udsigt til opløbsstrækningen på banen. Niveauforskellen kan også bruges ved firmaarrangementer, hvor der både skal spises og laves workshops eller andre oplæg.

Klampenborg Galopbane ligger tæt op ad Dyrehaven og er et populært venue et romantisk bryllup i historiske rammer, med erfarent personale som er klar til at gøre jeres dag til alt det I har drømt om. Restauranten har en lang historie og er vant til at huse kendte, på galopbanens store dage.

Går du i bryllupstanker? Skal du afholde et stort eller lille firmaarrangement? Eller noget helt andet? Rentspace hjælper dig gerne med planlægningen. Vi tilbyder gratis og personlig betjening, hvis du skal afholde en stor konference, et lille møde, eller et privat arrangement. Gennem godt samarbejde stræber vi efter at imødekomme alle dine ønsker og skabe både professionelle men især uforglemmelige rammer for dig og dine gæster.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til Den Kongelige Restaurant v. Klampenborg Galopbane.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

200

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

240

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Naturomgivelser

Parkeringsmuligheder

Terasse / veranda

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY