Gul Stue v. Hestkøbgaard

Birkerød

6-24 pers.

Send forespørgsel

Gul Stue ved Hestkøbgaard

Kvalitet og god service er i højsædet, når man holder sine events eller arrangementer hos Hestkøbgaard. Der er ingen tvivl om, at det her er en af Nordsjællands gemte perler og en rigtig lækker oase, som mange vil blive imponerede over at besøge. Det er dermed oplagt at samle familie, venner, kollegaer og bekendte her, for at fejre livets store begivenheder!

Livet er for kort til at ikke at fejre særlige begivenheder, og hvis man gerne vil gøre det i særlig lækre omgivelser, så slår vi et slag for at tage et kig på Hestkøbgaard. Her er der nemlig skønne lokaler, lækker terrasse og ikke mindst en fantastisk natur. Dermed er rammerne i orden for en god fest. Hos Hestkøbgaard finder i bl.a. lokalet Gul stue. Gul stue ved Hestkøbgaard er et mindre lokale, som egner sig bedst til de mindre selskaber, som kunne være forretningsmøder. Der er nemlig også rigtig god mulighed for at afholde både møder og konferencer her. Hestkøbgaard hjælper med at skabe de allerbedste omstændigheder for en dit selskab eller arrangement. I får her professionelle løsninger, som passer til jeres behov. Her bliver der tilbudt et kompromisløst køkken, hvor maden er inspireret af det nordiske/danske køkken. I får derfor muligheden for at skræddersy jeres begivenhed, selskab, arrangement eller forretningsmøde lige præcis som det passer jer – og fik vi nævnt, at det var i absurd lækre omgivelser?

Hvis du gerne vil have fingre i Gul stue ved Hestkøbgaard eller et af deres større lokaler som Festsalen, så tøv endelig ikke med at kontakte os, så vi kan hjælpe med arrangere en rundvisning. Vi har også gjort det nemt for jer, at finde alt til festen, for vi har en række samarbejdspartnere og leverandører, som alle kan hjælpe med at fuldende dit arrangement.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

24

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Have

Naturomgivelser

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Terasse / veranda

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY