Ewaldsgaarden

Hornbæk

10-40 pers.

Send forespørgsel

Ewaldsgaarden

Ewaldsgaardens Hotelpension og Spisehus. En skjult lille perle tæt ved Hornbæk by og strand. Stedet er indrettet i klassisk badehotelsstil med hyggelige og personligt indrettede opholdsrum, mødelokale, selskabslokale og udearealer. Hertil kommer 12 unikt indrettede hotelværelser. Her lægger man ikke skjul på at det ikke er et moderne og toptunet sted, men at det er hyggen og husets historie som er i fokus.

Ewaldsgaarden huser fester og arrangementer med op til 40 spisende gæster. Med plads til 26 overnattende gæster er Ewaldsgaarden perfekt til dig, der søger et mindre hyggeligt steed med overnatningsmuligheder for dig og dine gæster.

Her kan du strække festen over flere dage. I kan mødes til en drink i opholdsstuen efterhånden som gæsterne tjekker ind fredag aften. Holde en dejlig fest lørdag og spise brunch søndag inden I tager hjem.

I spisehusets køkken er det meste hjemmelavet og bygger på en forståelse for gode lokale råvare og sæson. Her finder du både danske som internationale retter.

Hvis du er på jagt efter et sted at afholder kurser eller møder i rolige og tilbagetrukne omgivelser er Ewaldsgaarden også stedet for dig. Stedet har stor erfaring med denne type arrangementer, og har konferencerum med AV-udstyr og god Wifi forbindelse. Ligeledes er der mulighed for forplejning lige fra kaffe og kage til dit møde til fuld forplejning ved flere dages kursus.

Ewaldsgaarden er opført i 1623 og drevet som pensionat siden 1949. Pensionatet og spisehus drives med respekt for stedets historie og traditioner, uden at være bange for nye tiltag og ideer.

Naturen er lige ved hånden på Ewaldsgaarden. Hotelpensionen er omgivet af en dejlig have med god plads til at strække benene og slappe af. Under en km væk finder man Hornbæk by, havn og strand. Der er heller ikke langt til Hornbæk plantage hvis man har lyst til at gå en tur i skoven.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

40

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Have

Overnatningsmuligheder

Terasse / veranda

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY