Dansesalen v. Game Streetmekka Viborg

Viborg

20-100 pers.

Send forespørgsel

Dansesalen ved Game Streetmekka Viborg

Leder du efter et lokale til et mellemstort møde eller en workshop? Så er Dansesalen ved Game Streetmekka Viborg et rigtig fornuftigt bud, da du her kan samle op til hele 100 personer. Samtidig med du vil få et rigtig fint lokale, så støtter du også en god sag. Game Streetmekka støtter nemlig børn og unge i socialt udsatte boligområder, og bidrager dermed til en positiv udvikling gennem gadeidræt.

Når du træder ind i Dansesalen ved Game Streetmekka i Viborg, vil opleve en typisk dansesal med lyse parketgulve, store vinduer og en stor spejlvæg. Det er et utroligt fint lokale, som har mange muligheder. Resten er bygningen har et meget rustikt udtryk i urbane rammer, men det her lokale udtrykker noget helt andet. Her vil du opleve et mere lyst og indbydende miljø, som bare gør dette lokale helt ideelt til lidt større møder, teambuilding eller workshops. Der er udsigt over de andre lokaler, så I vil helt sikkert ikke gå glip af den fede streetkultur, som gemmer sig i denne bygning. Game Streetmekka Viborg vil også rigtig gerne bidrage til, at I får den bedste dag. Derfor har de mulighed for at hjælpe med at planlægge og iværksætte jeres event, hvis I har brug for det.

Game Streetmekka Viborg byder på rigtig mange forskellige muligheder og alle mulige typer af events og arrangementer. Så hvis du skal afholde firmaevent, teambuilding møde eller lancering og gerne vil have en lokation i Viborg, så skal du næsten se nærmere på alle de muligheder, som du finder her. Du kan få et overblik over dine muligheder ved at trykke her.

Har du spørgsmål til Rentspace eller brug for hjælp til bookningen, så kontakt os endelig så vi kan hjælpe dig videre i processen. Vi har også et stort netværk af samarbejdspartnere, som kan hjælpe dig videre i processen med planlægning af dit event. Hvis du har brug for dette, så sætter vi dig gerne i kontakt med dem.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY