Brudekjoler – Det er dramatiske tider i bryllupstrenden

Vi har fået Signe, som er indehaver af Brudesalonen Kennedys udenfor Aarhus, til at skrive om trenderne indenfor brudekjoler 2021. Her er hendes bud på, nogle af de forskellige trender, som vi helt sikkert kommer til at se til mange af de sommerbryllup, efterårsbryllup ja sågar vinterbryllup som vi har i vente i 2021.

Efter et år præget af aflyste bryllupper, og hvor mange brude valgte de mere nedtonede brudekjoler til mindre vielser, ser vi nu, at dette år er drama. Og drama er der masser af ved de smukke kjoler, der i disse dage hænger side om side i brudekjoleforretningerne.

Ultralange slæb, dybe rygge og lækre, store blonder fylder en stor del af billedet, ligesom de helt enkle brudekjoler har fundet deres vej til bryllupsmoden.

De lange slæb er rene kunstværker og er helt nyt:

Billede til venstre: Justin Alexander 88186 har både langt slæb og lange ærmer.
Billede i centrum: Ainsley fra Randy Fenoli fra ”Say Yes To The Dress” har designet denne smukke havfrue med det skønneste blondeslæb.
Billede til højre: Justin Alexander 88153, Fit and Flare med de smukkeste blonder på det lange slæb.

En dyb og bar ryg er noget af det mest feminine, og designerne elsker at skabe dem:

Billede til venstre: Fra Lillian West er Fit & Flare i blødt tyl og de smukkeste blonder – og læg så lige mærke til ryggen.
Billede i centrum: Fra Lillian West er I fuld blonde, med lange ærmer og den smukkeste udskæring i ryggen.
Billede i højre: BERRIE fra Randy Fenoli er designet med blødt tyl, store blonder og en dyb V-udskæring i ryggen.

2 i 1

Når man bare ikke kan bestemme sig for om brudekjolen skal være stor eller kropsnær, er ”2 i 1” det, der kan gøre det. Hav skørtet på til vielsen og middagen, og smid det bagefter når du skal gå amok på dansegulvet – herunder kjoler fra blandt andet Justin-Alexander, Barbara fra Randy Fenoli osv.

Boho-bruden

Boho kommer af ordet Boheme. Naturen, lette flagrende materialer og det afslappede udtryk er vigtigt i Boho-stilen og også mange danske brude har taget stilen til sig i deres bryllup.

Lillian West er i blødt tyl, og den fineste og blødeste blondetop.

Leona fra Le Papillon er den smukkeste blondekjole med lange ærmer og rund hals.

Billedet til højre fra Lillian West er syet I blødt tyl, blonder og små, fine perler på overdelen

De helt enkle brudekjoler

Den skandinaviske, minimalistiske stil er smuk og elegant. Her er det bruden, der stråler om kap med solen og stearinlysene, og hun er i den grad selv i fokus. På de helt enkle kjoler er det ofte på ryggen, detaljerne er.

Blanca er designet af Randy Fenoli selv og er en lækker brudekjole i crepe med lange ærmer og en åben ryg. Skøn og behagelig at have på.

Kezia fra Modeca er syet i crepe, som smyger sig skønt om kroppen. Blondedetaljer i ryggen til at bryde det stramme udtryk.

11154 fra Adore er også syet i crepe, og i ryggen går kjolen ned i et dybt V.

Glitter og krystaller

Det trækker nervøst i mundvigen på mange danske brude, når de hører ordene ”glitter & krystaller,” men vi vil gerne slå et slag for, at det absolut ikke behøver se billigt ud. Smukke mønstre broderet i Swarovski-krystaller eller sølvperler kan give et fuldendt og eksklusivt look.

Luna fra Le Papillon er syet i det skønneste, blødeste tyl i A-facon. Toppen er broderet i det smukkeste mønster i sølvperler på blonder og tyl.

88074 fra Justin Alexander er syet i det lækreste chiffon og toppen er det fineste broderi af elfenbensfarvede perler og Swarovski-krystaller.

Liv fra Le Papillon er syet i blødt tyl og har en top med masser af skønne perler drysset udover.

Ball Gown

De helt store kjoler er også en trend, vi kan se i bryllupsmoden. Metervis af satin, Mikado og tyl giver en masse vidde i skørterne og toppen kan være både med og uden blonder og perler.

88144 fra Justin Alexander er en en stropløs brudekjole i Mikado. De smukke blonder tilsættes i en bolero med knapper ned ad ryggen. Og så er der lige det ekstra tvist at kjolen har lommer.

Beth fra Randy Fenoli er et væld af tyl, pailletter, perler og blonder til den ultimative prinsesse.

Kimberly fra Modeca er syet i florlet tyl og masser af skønne blonder.