Vikingesalen v. Ravnsborg

Faaborg

40-140 pers.

Send forespørgsel

Den ikoniske bygning, Ravnsborg, er et stortslået og bemærkelsesværdigt sted på Fyn. Borgen er af den flotteste vikinge stil med sine detaljerede og symmetriske konstruktioner af træ fra lokalsamfundet. Indenfor gemmer sig Vikingesalen – et majestætisk rum, hvor arkitektur og lys mødes, og skaber et indbydende sted for en bred vifte af events.

BEMÆRK at der kun afvikles firmaarrangementer på Ravnsborg.

Når man træder ind i Ravnsborg, møder man et særpræget univers, der er skabt og drevet af borgens herre, Jim Lyngvild. Jim har været med til at tegne og konstruere bygningen. Han har lagt sit eget blod, sved og tårer i projektet. Vikingeborgen er hans gave til Fyn, hvor han årligt holder markeder og arrangementer for at fremme by- og landlivet.

Hvis der ønskes anderledes omgivelser til det kommende firmaevent eller et andet arrangement, tilbyder Vingesalen en spændende indgangsvinkel. Den imponerende sal har et tilhørende udendørsareal, hvor der er mulighed for opsætning af pavillon med plads optil 200 personer. Ligeledes er der et gudehov, også kaldet en kirke, samt en stor naturgrund. Dermed er der fleksibilitet til anderledes typer af events, hvor man ønsker en mindelsesværdig dag eller aften.

Afhold jeres næste arrangement på den autentiske vikingeborg. Byd teamet på nye rammer for møder, konferencer, receptioner og andre firmaevents. Drag inspiration fra de ikoniske omgivelser og effektiviser jeres arbejde. Vikingesalen er et skønt sted på Fyn, hvor der er plads til det skæve, det historiske og det unikke.

Hos Rentspace stræber vi altid efter at give fleksibel og personlig kundeservice. Vi tilbyder gratis rådgivning, når du skal planlægge det kommende event. Vi står klar til at hjælpe dig, lytte til dine behov, og vi vil gå langt for at imødekomme disse på bedste vis. Lad os sammen skabe en uforglemmelig begivenhed, hvor alle aspekter fungerer optimalt.

Kontakt os for yderligere information vedr. Vikingesalen og Ravnsborg. Book evt. en rundvisning af bygningen for at opleve det fulde potentiale på egen hånd.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

140

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

80

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

40

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Have

Naturomgivelser

Udsigt

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Langborde kan tilkøbes

Rundborde kan tilkøbes

Service kan tilkøbes (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY