venue-img
venue-img venue-img
venue-img

Pavillonen v. Ravnsborg

seated-guests-img

140

Siddende gæster

seated-guests-img

300

Stående gæster

seated-guests-img

Ja

Egne drikkevarer

seated-guests-img

Ja

Egen mad

main-info-img

120

Runde borde
main-info-img

220

Klasserum
main-info-img

120

Teater
main-info-img

120

Hestesko

Se stedets faciliteter her

Om Pavillonen v. Ravnsborg

Den ikoniske bygning, Ravnsborg, er et stortslået og bemærkelsesværdigt sted på Fyn. Borgen er af den flotteste vikinge stil med sine detaljerede og symmetriske konstruktioner af træ fra lokalsamfundet.

Pavillonen er bygget i samme vikingeånd, som Ravnsborgs tilstødende og fantastiske Vikingeborg. Med sin trækonstruktion af vægbuer, bjælkeloft, detaljerede rækværker og plankegulv, står pavillonen flot som et specielt udehus i en sammesmeltning af rå elegance. Nær pavillonen er der en stor naturgrund samt et gudehov, også kaldet en kirke, der er med til at skabe den autentiske vikinge stemning. De særprægede rammer kan uden tvivl blive et idyllisk samlingpunkt for værdifulde arrangementer, der ønsker en anderledes men inspirerende opsætning.

Ved events i de køligere sæsoner, er det muligt at afskærme pavillonen. Bygningen vil dermed blive lukket af og kan benyttes trods vind og regn uden at gå på kompromis med helhedsoplevelsen og de skønne arkitektoniske detaljer.

Man kan samtidig vælge at leje Vikingesalen i forlængelse af pavillonen. Denne pompøse vikingeborg er et særpræget univers, der er skabt og drevet af borgens herre, Jim Lyngvild. Jim har været med til at tegne og konstruere bygningen, og har lagt eget blod, sved og tårer i projektet. Stedet er hans gave til Fyn, hvor han årligt holder markeder og arrangementer for at fremme by- og landlivet.

Hvis der ønskes forandrede omgivelser til det kommende firmaevent eller andet relevant arrangement, tilbyder Ravnsborg en spændende indgangsvinkel. Afhold jeres næste arrangement og byd dine gæster på forandret rammer ved det kommende møde, middagsselskab, reception, konference eller andet firmaevent. Pavillonen er et skønt sted på Fyn, hvor der er plads til det skæve, det historiske og det unikke.

BEMÆRK at der kun afvikles firmaarrangementer på Ravnsborg

Hos Rentspace stræber vi altid efter at give fleksibel og personlig kundeservice. Vi tilbyder gratis rådgivning, når du skal planlægge det kommende event. Vi står klar til at hjælpe dig, lytter til dine behov og vil gå langt for at imødekomme disse på bedste vis. Lad os sammen skabe en uforglemmelig begivenhed, hvor alle aspekter fungerer optimalt.

Kontakt os for yderligere information vedr. Pavillonen og Ravnsborg. Book evt. en rundvisning af bygningen for at opleve det fulde potentiale på egen hånd.

Faciliteter

Har du særlige ønsker til faciliteter så undersøger vi det for dig. Kontakt os

tab-heading-img

SERVICES

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

tab-heading-img

TEKNISK UDSTYR

Wifi adgang

tab-heading-img

FACILITETER

Naturomgivelser

Terasse / veranda

Udendørsområde

tab-heading-img

UDSTYR

Rundborde kan tilkøbes

Pavillonen v. Ravnsborg

Faaborg, Hågerupvej 33

Optaget

Ledighed er kun vejledende.
Send en forespørgsel

Venuesiden

"*" indikerer påkrævede felter

Send forespørgsel på

Vores eventkoordinatorer er klar til at give dig personlig vejledning og vi kontakter dig indenfor 24 timer

DD slash MM slash YYYY
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Når du sender forespørgsel accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Har du spørgsmål til Pavillonen v. Ravnsborg som du ønsker besvaret inden du sender forespørgsel

Kontakt-side

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lignende venues

Send forespørgsel på Pavillonen v. Ravnsborg