Pavillonen v. Ravnsborg

Faaborg

20-140 pers.

Send forespørgsel

Den ikoniske bygning, Ravnsborg, er et stortslået og bemærkelsesværdigt sted på Fyn. Borgen er af den flotteste vikinge stil med sine detaljerede og symmetriske konstruktioner af træ fra lokalsamfundet.

Pavillonen er bygget i samme vikingeånd, som Ravnsborgs tilstødende og fantastiske Vikingeborg. Med sin trækonstruktion af vægbuer, bjælkeloft, detaljerede rækværker og plankegulv, står pavillonen flot som et specielt udehus i en sammesmeltning af rå elegance. Nær pavillonen er der en stor naturgrund samt et gudehov, også kaldet en kirke, der er med til at skabe den autentiske vikinge stemning. De særprægede rammer kan uden tvivl blive et idyllisk samlingpunkt for værdifulde arrangementer, der ønsker en anderledes men inspirerende opsætning.

Ved events i de køligere sæsoner, er det muligt at afskærme pavillonen. Bygningen vil dermed blive lukket af og kan benyttes trods vind og regn uden at gå på kompromis med helhedsoplevelsen og de skønne arkitektoniske detaljer.

Man kan samtidig vælge at leje Vikingesalen i forlængelse af pavillonen. Denne pompøse vikingeborg er et særpræget univers, der er skabt og drevet af borgens herre, Jim Lyngvild. Jim har været med til at tegne og konstruere bygningen, og har lagt eget blod, sved og tårer i projektet. Stedet er hans gave til Fyn, hvor han årligt holder markeder og arrangementer for at fremme by- og landlivet.

Hvis der ønskes forandrede omgivelser til det kommende firmaevent eller andet relevant arrangement, tilbyder Ravnsborg en spændende indgangsvinkel. Afhold jeres næste arrangement og byd dine gæster på forandret rammer ved det kommende møde, middagsselskab, reception, konference eller andet firmaevent. Pavillonen er et skønt sted på Fyn, hvor der er plads til det skæve, det historiske og det unikke.

BEMÆRK at der kun afvikles firmaarrangementer på Ravnsborg

Hos Rentspace stræber vi altid efter at give fleksibel og personlig kundeservice. Vi tilbyder gratis rådgivning, når du skal planlægge det kommende event. Vi står klar til at hjælpe dig, lytter til dine behov og vil gå langt for at imødekomme disse på bedste vis. Lad os sammen skabe en uforglemmelig begivenhed, hvor alle aspekter fungerer optimalt.

Kontakt os for yderligere information vedr. Pavillonen og Ravnsborg. Book evt. en rundvisning af bygningen for at opleve det fulde potentiale på egen hånd.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

300

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

140

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

120

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Naturomgivelser

Terasse / veranda

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Rundborde kan tilkøbes

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY