Stuerne v. Gyldenholm Gods

Slagelse

20-80 pers.

Send forespørgsel

Stuerne på Godset består af flere separate rum. De kan enten lejes sammen eller hver for sig. Det er helt afhængig af de drømme og tanker, I har gjort jer for jeres event.

Lej pejsestuen – husets gamle kontor. I dag er det indrettet som hyggeligt møde/opholdsrum/lounge med åben pejs og bløde sofaer. Eller måske de grønne stuer? De er indrettet i ny-rokokostil. Dette blev indrettet som gave til ejerens oldemor i 1918. De er senest blevet restaureret i 2018, så de fremstår helt skarpe. Her er der mulighed for fleksibel indretning med mange anvendelsesmuligheder.

Sidst men ikke mindst kan I også leje havestuen. Et af huset smukkeste og mest originale rum, med fine eksempler på Hilker og Hansens romantiske dekorationer. Stuen har mange lyse vinduer med udsigt og adgang til Godsets store have og to terrasser.

Hovedbygningen på Godset blev opført i 1864 af den nuværende ejers tipoldefar, C.A. de Neergaard. Huset er bygget i norditaliensk historicistisk stil og er indvendigt rigt dekoreret af to af datidens mest berømte guldaldermalere, Constantin Hansen og Georg Hilker. Efter at have stået tomt og forladt i mere end en menneskealder, lever og ånder huset nu igen. De nuværende ejere er løbende i gang med en nænsom restaurering af husets rum og allerede nu er store dele af huset ført tilbage til sin oprindelige pragt.

I tillæg til hovedbygningens lokaler, findes også den skønne have med høje træer, en stor sø og en idyllisk the-pavillon omgivet af den grønne natur. På godset er der ligeledes flere tomme avlsbygninger, der i sommerhalvåret kan anvendes til større arrangementer.

Gyldenholm Gods tilbyder kun arrangementer i dagtimerne til erhverv herunder; møde, konference, workshop, præsentation osv.

Rentspace hjælper dig gerne med at planlægge dit næste private eller erhvervsmæssige arrangement. Vi lytter til dine behov og ønsker og tilstræber altid at gøre vores bedste for at imødekomme disse. Vores service er gratis og fleksibel, og vi vil gøre vores for, at I får en uforglemmelig dag eller aften. Mad, drikkevarer, musik og underholdning skal selvfølgelig sidde lige i skabet.

Kontakt os, hvis Godset har interesse for din kommende begivenhed eller en rundvisning kunne komme på tale. Vi anbefaler altid, at man ser stedet på egen hånd for at få det fulde indblik i potentiale og muligheder.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

200

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

100

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

80

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Have

Naturomgivelser

Terasse / veranda

Udsigt

food-icon

Udstyr

Anretterkøkken

Høj musik tilladt

Industrikøkken

Langborde kan tilkøbes

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring kan tilkøbes

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY