Festsalen v. Gyldenholm Gods

Slagelse

40-100 pers.

Send forespørgsel

Festsalen på Godset befinder sig på den smukke bygnings første sal. Hele Godset er rigt dekoreret i pompejiansk guldalderstil af kunstnerne Constantin Hansen og Georg Hilker.

I Festsalen er der højt til loftet i de skønne, lyse lokaler. Dette gør den yderst velegnet til fotoshoots, receptioner og konferencer. Tilknyttet salen findes et baglokale, der har adgang til køkkentrappe. Dette kan eksempelvis bruges til musikere/kunstnere samt til servicevej.

Hovedbygningen på Godset blev opført i 1864 af den nuværende ejers tipoldefar, C.A. de Neergaard. Huset er bygget i norditaliensk historicistisk stil og er indvendigt rigt dekoreret af to af datidens mest berømte guldaldermalere, Constantin Hansen og Georg Hilker. Efter at have stået tomt og forladt i mere end en menneskealder, lever og ånder huset nu igen. De nuværende ejere er løbende i gang med en nænsom restaurering af husets rum og allerede nu er store dele af huset ført tilbage til sin oprindelige pragt.

I tillæg til hovedbygningens lokaler, findes også den skønne have med høje træer, en stor sø og en idyllisk the-pavillon omgivet af den grønne natur. På godset er der ligeledes flere tomme avlsbygninger, der i sommerhalvåret kan anvendes til større arrangementer.

Gyldenholm Gods tilbyder kun arrangementer i dagtimerne til erhverv herunder; møde, konference, workshop, præsentation osv.

Ligeledes kan du leje Godsets skønne Spisesal.

Rentspace hjælper dig gerne med at planlægge dit næste private eller erhvervsmæssige arrangement. Vi lytter til dine behov og ønsker og tilstræber altid at gøre vores bedste for at imødekomme disse. Vores service er gratis og fleksibel, og vi vil gøre vores for, at I får en uforglemmelig dag eller aften. Mad, drikkevarer, musik og underholdning skal selvfølgelig sidde lige i skabet.

Kontakt os, hvis Godset har interesse for din kommende begivenhed eller en rundvisning kunne komme på tale. Vi anbefaler altid, at man ser stedet på egen hånd for at få det fulde indblik i potentiale og muligheder.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

100

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

80

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

60

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Have

Naturomgivelser

Terasse / veranda

Udsigt

food-icon

Udstyr

Anretterkøkken

Industrikøkken

Langborde kan tilkøbes

Rundborde kan tilkøbes

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY