Store Sal v. Klædefabrikken

Hørsholm

50-150 pers.

Send forespørgsel

Den gamle Kedelcentral danner idag rammen om en moderne konferencesal med plads til 104 personer med bordopstilling og 150 personer uden borde. Konferencesalen er udstyret med trådløse kommunikationsanlæg og projektor. Konferencesalen har egen gammel bar som stammer fra Den Spanske Grill i Hørsholm. ​Konferencesalen lejes for minumum 1/2 dag.

Om Klædefabrikken
en Kongelige Militære Klædefabrik i Usserød ser dagens lys i 1791, samtidig med starten på Industrisamfundet i Danmark. De tidlige industrier havde brug for drivkraft, og da især tekstilproduktion krævede meget vand, var det naturligt at lægge Fabrikken ved et vandløb.  Den lille vandmølle leverer energi til et sindigt udtænkt maskineri, en såkaldt valkemølle, som blev benyttet ved forarbejdning af klædestof. I 1970erne påbegynder Forsvaret udflytningen af sin klædeproduktion til Ryvangens Kaserne, og ved udgangen på årtiet ophører aktiviteterne i Usserød. ​Bygningerne står nu ubenyttet hen og lider under et begyndende, kraftigt forfald indtil 1985, hvor Jakob og Erik B. Lyngsø køber Den Kongelige Militære Klædefabrik og tager udfordringen op med at istandsætte og indrette bygningerne under kyndig ledelse af Arkitekt M.A.A. Jørgen Raaschou-Nielsen.

​​De nu fredede bygninger hædres i 1987 med Europa Nostra prisen for flot renovering og bygningerne ånder igen af liv. Henved 250 år i Industrisamfundets tjeneste er ovre og de gamle bygninger skal nu være med til at bringe Danmark ind i det nye Informationssamfund. Den Kongelige Militære Klædefabrik danner i dag rammen for en række anerkendte virksomheders aktiviteter, ligesom det tilhørende 17 tdr. land store park- og skovanlæg nydes af Klædefabrikkens lejere og kvarterets beboere.​

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

150

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

104

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Have

Naturomgivelser

Parkeringsmuligheder

Scene

Terasse / veranda

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Rundborde kan tilkøbes

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY