Skovstuen v. Gyrstinge Skovkro

Fjenneslev

60-150 pers.

Send forespørgsel

Skovstuen ved Gyrstinge Skovkro

Gyrstinge Skovkro er en sand perle, når det kommer til at finde et sted at afholde sit bryllup, runde fødselsdag eller reception. Her kan du leje et lokale i helt utrolig smukke omgivelser, og på en Skovkro som bare skaber en rigtig god stemning.

Gyrstinge Skovkro er en gammel stråtagskro, som ligger ved Lille Bøgeskov. Den blev bygget tilbage i 1902 i ægte bindingsværkstil. Efter en brand i 1972 blev kroen istandsat og udvidet. Den er yderligere blevet renoveret gennem årene, men du rammes stadig af den autentiske atmosfære, når du kommer ind på kroen. Her finder du de forskellige lokaler, men et af de største lokaler på skovkroen er Skovstuen.

Skovstuen ved Gyrstinge Skovkro er et utrolig charmerende lokale, som byder på rigtig mange forskellige muligheder for bordopsætning. Lokalet er lækkert indrettet, og skaber bare en utrolig hyggelig stemning med træbjælkerne i loftet. Også omgivelserne på kroen er med til bare at skabe en helt afslappet stemning, som bare er med til at gøre jeres dig helt perfekt. Hos Gyrstinge Skovkro er de fleksible og behjælpelig, så dine drømme kan gå i opfyldelse. Gyrstinge Skovkro har forskellige selskabspakker, og du får hjælp til planlægning, bordopdækning, bordpynt og de kan ydermere også være behjælpelig med underholdning. De kommer også med en række lækre menuforslag, som er tilpasset til type af arrangement, sæson og årstid. Der bliver serveret dansk-nordisk mad, som er lavet fra bunden. Du kan være helt sikker på, at det er årstidens bedste råvarer, der bliver serveret, og kvaliteten dermed altid er i top. Det eneste du faktisk behøver, er at invitere dine gæster, og så kan du ellers læne dig tilbage og nyde din fest og alle dine gæster uden de store bekymringer.

Hos Rentspace vil vi selvfølgelig også gerne være behjælpelige med at gøre din eller jeres dag fuldstændig fantastisk, og derfor deler vi gerne vores store netværk af leverandører og samarbejdspartnere med dig, hvis du har behov for det. Du må endelig kontakte os, og så hjælper vi dig videre.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

150

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

120

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Have

Naturomgivelser

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Rundborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY