Salen v. La Oficina

Frederiksberg

30-100 pers.

Kuvertpris fra kr. 635 ,-

Send forespørgsel

Mangler du et lokale centralt beliggende på Frederiksberg? Så læs med her for La Oficina byder på lokaler som passer til møde, kursus eller en måske en fest. Så der er rig mulighed for at få sine ønsker opfyldt her.

La Oficina er til dagligt et moderne kontorfælleskab, hvor der kan lejes private kontorer eller man kan sidde i fællesområdet. Men der er også forskellige lokaler, som du kan benytte dig af, når du booker mødefaciliteter hos dem. La Oficina har historiske lokaler, og det kan man tydeligt se, når man eksempelvis træder ind i Salen. Her er hyggeligt og meget fint, og balkonen giver bare lokalet et højtideligt og historisk udtryk. Det giver lokalet mulighed for at blive brugt til rigtig mange forskellige arrangementer som kreative møder, kunde- eller bestyrelsesmøde, workshops, foredrag eller en firma- eller privatfest. Udover forskellige typer møder er Salen ved La Oficina også brugt til barnedåb, receptioner og runde fødselsdage. Salen kan kun bookes om aftenen og i weekender.

Når du booker Salen ved La Oficina, vil du også kunne få glæde af et stort lydanlæg, trådløse mikrofoner, projektor, lysdæmpere, whiteboard og Wi-Fi. Så mødefaciliteterne er ligeledes på plads. Derudover kan de også være behjælpelige med forplejning.

Hvis du mangler et mindre lokale, er du velkommen til at tage et kig på deres mødelokaler, som er mindre og dermed bedre egnet, hvis du skal afholde møder for et mindre antal deltagere.

Hvis du gerne vil høre nærmere om Salen ved La Oficina, har brug for hjælp til booking eller har spørgsmål, så kontakt os gerne. Vi sidder klar til at hjælpe med stort og småt. Vi har også en række leverandører, som kan hjælpe dig med at fuldende dit arrangement eller event.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Balkon

Have

Naturomgivelser

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Anretterkøkken

Høj musik tilladt

Industrikøkken

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY