Oasen Vanløse

Vanløse

4-150 pers.

Send forespørgsel

Er det tid til at holde fødselsdag, klassearrangement for børnene eller måske er det din tur til at arrangere fællesspisning? Så er Oasen Vanløse et eminent godt bud. Her er der nemlig plads til op til 150 gæster, og de hjælper med alt forplejning – så du kan slappe af og nyde arrangementet.

Det er simpelthen kun fantasien, som sætter grænser for, hvilke type forsamlinger eller arrangementer, som kan afholdes her. Så uanset om du er på udkig efter lokale til konfirmation, barnedåb eller firmafest så er Oasen Vanløse klar til at hjælpe dig med at gøre din dag helt fantastisk. Oasen Vanløse hjælper dig også med alt det praktiske som bordopdækning, modtagelse af gæster og oprydning samt rengøring efter dit arrangement. Du kan dermed læne dig tilbage og slappe af og bare nyde din fest eller det arrangement, som du skal holde.

Sidder du, og skal holde møde, konference eller foredrag og overvejer hvad du skal tilbyde af forplejning? Så fortvivl ej, for Oasen Vanløse er også behjælpelig med dette. De tilbyder et hav af forskellige menuer og har endda en række forslag til menuer, som kunne være passende til netop dit arrangement. Så uanset om du skal holde guldbryllup, gravøl eller en reception, så kan du helt sikkert få dine ønsker opfyldt her.

Oasen Vanløse har også en rigtig lækker tagterrasse, hvor det er muligt at gå ud og trække lidt frisk luft, strække sine ben, ryge eller måske løbe lidt rundt og lege hvis der er børn med til dit arrangement. Her er der i hvert fald mulighed for at skabe fantastiske rammer for en rigtig god dag med glade og tilpasse gæster.

Har du spørgsmål til Rentspace? Så tjek vores FAQ eller skriv til os, så vil vi rigtig gerne være behjælpelig med at svare på stort og småt.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Scene

Tagterrasse

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Langborde inkluderet

Rundborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY