Karavanen 1+2 v. Tivoli Congress Center

København

10-40 pers.

Få et tilbud

Tivoli Congress Center er tegnet af Kim Utzon Arkitekter og er blandt Københavns største kongres- og konferencesteder. Tivoli Congress Center råder over 52 konferencelokaler og to auditorier af varierende størrelse og kan kombineres på et utal af måder. De kan således dække ethvert behov for events med sammenlagt op til 5.500 deltagere.

Tivoli Congress Center tilbyder 13 lokaler på 1. etage fordelt i 2 bygninger. Alle lokaler med det nyeste AV-udstyr, behagelige konferencemøbler og dagslys. Lokalerne varierer i størrelse fra 14 kvm til 60 kvm med plads fra 10 personer til 60 personer. 2 foyerområder på hver 200 kvm med mulighed for servering af forplejning og mindre udstillinger. Foyeren indeholder samtidig et businesscenter, hvor dine konferencegæster kan benytte computere og nemt kan printe boarding pass eller præsentationer.

Karavanen 1+2 v. Tivoli Congress Center er placeret på 1. etage i City Tower med direkte udgang til den smukke lyse foyer. De lyse lokaler danner de ideelle rammer for afholdelse af større møder og konferencer med op til 40 siddende personer.

Hos Rentspace tilbyder vi fleksibel og gratis eventhjælp. Hvad enten det omhandler fest, møde eller andre eventtyper, står vi klar med personlig rådgivning, der forenkler din planlægningsproces. Du får tildelt din egen personlige eventkonsulent, som lytter til dine behov og drømme. Der stræbes efter at imødekomme disse på bedste vis. Gennem gensidigt samarbejde kan der skabes et fantastisk arrangement med fokus på detaljerne og dit  selskab.

Kontakt os, hvis du har fået interesse for Tivoli Congress Center eller ønsker nærmere information.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

40

Siddende

icon
Anvendes mest ved dagsmøder, eksterne møder, gå-hjem-møder, kursus og seminarer. For deltagerne er det absolut en fordel, at synsforholdene er fine. Enkelte kan gemme sig ved de bagerste borde

12

Klasseværelse

icon
Optimal udnyttelse af lokale, hvad angår antal deltagere. Opstillingen er bedst egnet til kortere seancer. Anvendes typisk ved foredrag med mange deltagere, større generalforsamlinger, produktpræsentationer eller filmforevisninger

40

Teater

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

20

Banquet

icon
Konferencer er som regel kendetegnet ved rimeligt stort deltagerantal samt envejs kommunikation, hvilket taler for denne opstilling. Af fordele for deltagerne kan nævnes muligheden for at sidde flere sammen (f.eks. en afdeling)

-

Konference

icon
Antal siddende personer ved et stort bord anrettet som en hestesko. Fint udsyn for de fleste deltagende

16

Hestesko

icon
Størrelse på gulvarealet i selve lokalet opgjort i M2

30

Gulvareal

Information

food-icon

Mad og drikke

Alkohol bevilling

Catering tilbydes

Forplejning til møder

food-icon

Teknisk udstyr

Projekter

Udstyr til videokonference

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Fitness

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Roomservice

Swimmingpool

Udsigt

food-icon

Udstyr

Borde/stole inkluderet

Kontorartikler kan tilkøbes

Langborde/stole inkluderet

Papir og blyanter/kuglepenne kan tilkøbes

Rundborde/stole inkluderet

Service medfølger (bestik, tallerkener, glas)

Whiteboard

food-icon

Tjenester

Rengøring kan tilkøbes

Serveringspersonale kan tilkøbes

Vært/værtinde inkluderet

Få et tilbud fra Karavanen 1+2 v. Tivoli Congress Center?

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Relaterede venues