Hallen v. Savværket

Århus

150-1200 pers.

Send forespørgsel

Savværket er Århus’ største eventsted. De har en bred erfaring med at afvikle større arrangementer. I sig selv er hallen og dens industrielle udtryk genial, og den har samtidig stort potentiale som udgangspunkt for farverige, elegante eller temabelagte dekorationer. Det er kun fantasien, der sætter grænserne for de utallige muligheder, som Savværket kan omfavne.

Hallens arrangementer er altid på kundens præmisser, og der afvikles kun events, der matcher jeres behov og ønsker. Savværket har en bred vifte af kompetencer, de kan trække på. Der tilbydes professionelle rammer med det bedste udstyr og set-up af AV, scene og lyd, der kan facilitere hvilket som helst arrangement. Med sine smukke træbjælker i loftet og ovenfrakommende lys er Savværket både elegant og råt. Alt er muligt i denne unikke bygning, der har fantastisk akustik.

Holdet bag er løsningsorienterede og har fokus på høj kvalitet hele vejen igennem planlægnings- og afviklingsprocessen. De gør kæmpe arrangementer ligetil og effektiviserede, så I trygt kan overlade tillid og ansvar til Savværket. Inviter til et fantastisk bryllup, en festlig firmafest med live band eller få skabt en inspirerende messe. Ligegyldig hvad står team-Savværket klar til at imødekomme dine vildeste drømme.

Hos Rentspace tilbydes der gratis og personlig rådgivning, når dit næste event skal afholdes. Vi lytter til dine behov, finder et perfekt lokale til disse og sørger for, at I får en fantastisk aften. Gennem gensidig samarbejde og kommunikation stræber vi efter at få alle aspekter til at spille – lige fra lokale og mad til underholdning og dekorationer. Sammen kan vi skabe en uforglemmelig aften til dig og dit gode selskab.

Kontakt os, hvis Savværket lyder interessant, og hvis I ønsker yderligere information samt rådgivning. Vi kan ligeledes arrangere en rundvisning af hallen. Det anbefales altid, at man tager ud og ser det givne venue, så man kan se og opleve de mange muligheder og det fulde potentiale.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

1200

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

1150

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

900

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Scene

food-icon

Udstyr

Anretterkøkken

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

Service kan tilkøbes (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY