venue-img
venue-img venue-img
venue-img

Camping Bar Aarhus

seated-guests-img

N/A

Siddende gæster

seated-guests-img

N/A

Stående gæster

Nej

Egne drikkevarer

Nej

Egen mad

Se stedets faciliteter her

Om Camping Bar Aarhus

Camping Bar Aarhus

Er du klar til en klassisk omgang minigolf, som vi kender det fra barndommen? Nu har du en unik mulighed for at kombinere dette med en hyggelig tur på bar - velkommen til Camping Bar Aarhus!

Når du træder ind på den unikke bar, finder du en 9 hullers indendørs minigolf bane, en bar i midten og god plads til at føle sig godt tilpas. Der er rig mulighed for massevis af hyggeligt samvær... - en sjov og hyggelig måde at prøve minigolf på i Aarhus.

Hos Camping Bar får du unikke rammer til din fest, reception, firmafest eller dit teambuilding arrangement. Kun fantasien sætter grænser for, hvilke fester du kan afholde her. Camping Bar Aarhus er perfekt til alle typer af arrangementer, hvor du ønsker en casual og hyggelig stemning.

Minigolfbanen er den perfekte underholdning til alle aldre, og sikrer, at dine gæster bevæger sig rundt på baren og får mødt hinanden på kryds og tværs. Indenfor har denne unikke bar en max. kapacitet på 75 personer, og derudover har de også et udendørs areal med plads til 50 personer.

Baren er indrettet på en fed og unik måde, da hele baren emmer af en klassisk campingtur tilsat de fede minigolf elementer. Når du kommer ind på baren, får du fornemmelsen af både at være udenfor og indenfor på en gang, men du slipper for alle bekymringer om dårligt vejr, for på denne bar er der altid vejr til en omgang minigolf.

Camping Bar Aarhus har eget køkken med burgere, fritter og alt det bedste du kender fra Cocks & Cows. Du finder også massevis af camping klassikere i form af snacks som bl.a. slushice, chips og popcorn. I baren finder du selvfølgelig et stort og lækker udvalg af øl, vin, cocktails samt saft og sodavand.

Du finder Camping Bar Aarhus på Åboulevarden 9 i Aarhus. Åboulevarden er central og meget hyggelig gade i Aarhus, som ligger langs åen. Der er fine parkeringsmuligheder, da du finder forskellige p-huse omkring Åboulevarden samt mulighed for offentlig transport.

Rentspace står altid til rådighed, hvis du har brug for hjælp med planlægningen af din fest eller arrangement. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til lokalet, ønsker en fremvisning eller vil booke stedet.

Hvis du gerne vil prøve minigolf i København, er der også mulighed for at prøve dette fede koncept hos Camping Bar v. Kødbyen.

Faciliteter

Har du særlige ønsker til faciliteter så undersøger vi det for dig. Kontakt os

tab-heading-img

SERVICES

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

tab-heading-img

TEKNISK UDSTYR

Ingen valgte.

tab-heading-img

FACILITETER

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

tab-heading-img

UDSTYR

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

tab-heading-img

Tjenester

Rengøring inkluderet

Camping Bar Aarhus

Aarhus, Åboulevarden 9

Optaget

Ledighed er kun vejledende.
Send en forespørgsel

Venuesiden

"*" indikerer påkrævede felter

Send forespørgsel på

Vores eventkoordinatorer er klar til at give dig personlig vejledning og vi kontakter dig indenfor 24 timer

DD slash MM slash YYYY
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Når du sender forespørgsel accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Har du spørgsmål til Camping Bar Aarhus som du ønsker besvaret inden du sender forespørgsel

Kontakt-side

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lignende venues

Send forespørgsel på Camping Bar Aarhus