Camping Bar Aarhus

Århus

4-75 pers.

Send forespørgsel

Camping Bar Aarhus

Er du klar til en klassisk omgang minigolf, som vi kender det fra barndommen? Nu har du en unik mulighed for at kombinere dette med en hyggelig tur på bar – velkommen til Camping Bar Aarhus!

Når du træder ind på den unikke bar, finder du en 9 hullers indendørs minigolf bane, en bar i midten og god plads til at føle sig godt tilpas. Der er rig mulighed for massevis af hyggeligt samvær… – en sjov og hyggelig måde at prøve minigolf på i Aarhus.

Hos Camping Bar får du unikke rammer til din fest, reception, firmafest eller dit teambuilding arrangement. Kun fantasien sætter grænser for, hvilke fester du kan afholde her. Camping Bar Aarhus er perfekt til alle typer af arrangementer, hvor du ønsker en casual og hyggelig stemning.

Minigolfbanen er den perfekte underholdning til alle aldre, og sikrer, at dine gæster bevæger sig rundt på baren og får mødt hinanden på kryds og tværs. Indenfor har denne unikke bar en max. kapacitet på 75 personer, og derudover har de også et udendørs areal med plads til 50 personer.

Baren er indrettet på en fed og unik måde, da hele baren emmer af en klassisk campingtur tilsat de fede minigolf elementer. Når du kommer ind på baren, får du fornemmelsen af både at være udenfor og indenfor på en gang, men du slipper for alle bekymringer om dårligt vejr, for på denne bar er der altid vejr til en omgang minigolf.

Camping Bar Aarhus har eget køkken med burgere, fritter og alt det bedste du kender fra Cocks & Cows. Du finder også massevis af camping klassikere i form af snacks som bl.a. slushice, chips og popcorn. I baren finder du selvfølgelig et stort og lækker udvalg af øl, vin, cocktails samt saft og sodavand.

Du finder Camping Bar Aarhus på Åboulevarden 9 i Aarhus. Åboulevarden er central og meget hyggelig gade i Aarhus, som ligger langs åen. Der er fine parkeringsmuligheder, da du finder forskellige p-huse omkring Åboulevarden samt mulighed for offentlig transport.

Rentspace står altid til rådighed, hvis du har brug for hjælp med planlægningen af din fest eller arrangement. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til lokalet, ønsker en fremvisning eller vil booke stedet.

Hvis du gerne vil prøve minigolf i København, er der også mulighed for at prøve dette fede koncept hos Camping Bar v. Kødbyen.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY