Asphalt Mekka v. Game Streetmekka Esbjerg

Esbjerg

50-350 pers.

Send forespørgsel

Asphalt Mekka Esbjerg

Leder du efter et sted at afholde dit event eller arrangement i Esbjerg? Så har du fundet et virkelig godt bud her. Game Streetmekka Esbjerg byder på så mange forskellige typer af lokaler i fede, rå og rustikke rammer. Her er de inspirerende omgivelser i fokus og perfekt, hvis du skal holde konference, workshop, møde eller andre events i Esbjerg.

Den største hal ved Game Streetmekka Esbjerg er den som hedder ”Asphalt Mekka”. Det er en asfalteret hal, som har et unikt udseende. Den er inspireret af gadeidræt og den kultur, som er omkring gadeidrætten, så hallen har et råt udtryk. Samtidig har Asphalt Mekka et godt lysindfald samt store vinduer, som gør, at hallen er åben og luftig. Du kan her samle op til 150 personer ved borde, og hallen er godkendt til helt op til 350 personer. Så hvis du skal holde et event, konference eller en større middag i Esbjerg, så er Asphalt Mekka virkelig en mulighed, som vil imponere de fleste. Denne hal har desuden også mulighed for sceneopstilling, hvilket også gør det muligt at holde lanceringer, foredrag m.m. her.

Hos Game Streetmekka Esbjerg er det også muligt både at holde workshops og teambuilding. I denne typer af arrangementer vil den urbane streetkultur blive inddraget, og der tilbydes et hav af forskellige aktiviteter og underholdning indenfor parkour, gadefodbold, dans, skating og streetbasket. Sådan et arrangement vil helt sikkert skabe smil på læben samt udfordringer for deltagerne. Hvis I ønsker, er det muligt at få en instruktør, som kan tilrettelægge dagen og introducere jer til gadeidrætten samt give jer den fedeste oplevelse.

Game Streetmekka Esbjerg byder på mange muligheder, og deriblandt er der også forskellige typer af lokaler. Du kan finde fede udendørsområder, lounge, mødelokaler og meget mere. Ved større arrangementer er der også mulighed for at booke Lounge Mekka, som fungerer optimalt til at tage imod gæster og byde dem velkommen inden eventet. Du kan få overblik over alle lokalerne her.

Har du brug for hjælp eller spørgsmål, så sidder vi hos Rentspace klar til at hjælpe dig.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

150

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY