En gastronomisk oplevelse, som ikke kun smager godt, men også er indbydende at se på. Mundwerk leverer førsteklasses madoplevelser, til alt fra eksklusiv “private dining”, firmafrokosten, fødselsdagen og heldagsarrangementer med alt der er brug for fra morgenmad til natmad.

Med en stor passion for madlavning, og med kunden i fokus, bliver der skræddersyet en menu som passer dit behov. Her får du ikke præsenteret færdige pakkeløsninger – det her er en madoplevelse på et højt gastronomisk niveau. Teamet bag Mundwerk har mange års erfaring fra restaurations- og cateringbranchen, og har stor erfaring fra både eksklusive restauranter, caféer og de helt store arrangementer.

Mundwerk er som navnet antyder, håndværk til munden. Passion, hårdt arbejde og perfektionisme er hvad Mundwerk står for. Her leveres altid 100% og der garanteres for tilfredse gæster.

Mundwerk er også eksklusiv leverandør af forplejning til THEKRANE, som kan lejes her på Rentspace. I THEKRANE kan der afholdes alt fra unikke private dining-oplevelser for firmaer og private, eller inviter til et eksklusivt møde eller workshop med VIP-status.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY