supplier-page-img

Mundwerk

Har du allerede rammerne på plads, men mangler stadig det lille ekstra, der vil løfte dit arrangement til nye højder og gøre det til en aften, dine gæster aldrig vil glemme? Måske er du træt af de kedelige GT’er, som Onkel Henning serverer på en ellers smuk sommeraften, eller måske har du brug for at tilføje lidt ekstra glamour til din firmas fredagsbar?
Uanset hvad din situation er, bør du overveje at invitere Whammy Sprinta til dit næste arrangement! Vores mobile bar kommer med alt det lækre, skæve og rock’n’rollede, som du kender og elsker fra Whammy Bar, direkte til dig. Vi dækker hele Sjælland og Sydhavsøerne og kræver kun adgang til strøm og en lille smule plads. Vi kan parkere vores mobile bar i din have, på din gårdplads eller på et fællesareal.
Vores dygtige bartendere vil sørge for at lave de bedste cocktails og drinks, der passer perfekt til din fest eller firmaarrangement. Vi samarbejder med dig om at skræddersy en menu, der passer til dine ønsker og behov, så du kan slappe af og nyde aftenen med dine gæster.
Hvis du har brug for hjælp til planlægningen af din fest eller firmaarrangement står Rentspace til rådighed. Vi vil gerne sørge for at dit arrangement bliver lige som du ønsker, og vi har mange års erfaring i at få det til at ske!

Send forespørgsel på Mundwerk

Vores eventkoordinatorer er klar til at give dig personlig vejledning og vi kontakter dig indenfor 24 timer

[wpm_form_filters]
DD dash MM dash YYYY
Hidden

Når du sender forespørgsel accepterer du samtidig vores privatlivspolitik