supplier-page-img

Henrik Svanekiær – Entertainer og Foredragsholder

Manipulation, tankelæsning, intuition, magi og hypnose leveret på en stilet, sofistikeret og humoristisk måde, er ingredienserne, når Svanekiær underholder alle tilstedeværende samtidigt – flere fra publikum kan inddrages som en del af showet. Showet sammensættes efter arrangementets art og antal personer, og afhængigt af afstanden til publikum, kan selskaber helt op til 1.000 mennesker underholdes samtidigt. Showet giver folk en så stærk følelsesmæssig oplevelse, at de fleste aldrig glemmer mødet med Henrik Svanekiær.
Med et hav af store og små shows bag sig har Svanekiær optrådt mere end 60 gange på dansk TV, 6 gange for det danske kongehus, samt lavet shows i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Polen, Skotland, England, Holland, Kroatien, Schweitz, Spanien, Portugal, Italien, Frankrig, Grækenland, Dubai, Grønland, Australien og USA. Han har mere end 20 års erfaring som professionel entertainer og lavet mere end 4.000 live-shows.
Ved siden af sine shows i privat- og firmaregi har Svanekiær siden 2004 optrådt fast i restaurant Grøften i Tivoli, hvor han underholder gæsterne ved bordene. Svanekiær er herudover blevet privat undervist på en magisk skole i Las Vegas af en af Vegas største magikere Jeff Mcbride. Oplev et energifyldt show udført af Henrik Svanekiær og forstå, hvorfor en mand, der blev uddannet civilingeniør med årgangens højeste gennemsnit valgte at følge sin drøm og leve af at optræde. Svanekiær optræder desuden på engelsk.
​Sidst men ikke mindst er Henrik Svanekiær stolt ambassadør af Kids Aid (www.kidsaid.dk), som hele året rundt skaber unikke oplevelser for syge børn og unge i DK.

Oplev Henrik Svankiær

Anmeldelser

Good Jhone Doe, May 2023

Good Jane Doe, May 2023

Send forespørgsel på Henrik Svanekiær – Entertainer og Foredragsholder

Vores eventkoordinatorer er klar til at give dig personlig vejledning og vi kontakter dig indenfor 24 timer

[wpm_form_filters]
DD dash MM dash YYYY
Hidden

Når du sender forespørgsel accepterer du samtidig vores privatlivspolitik