Myselfie – Sjove festbilleder med rekvisitter

Lej en Myselfie photo-booth og få sjov underholdning til dine gæster, både voksne og børn. Når du lejer Myselfie gennem Rentspace, får du ekstra rekvisitter med i købet. Vælg mellem sjove overskæg, kysmund, briller, hatte, parykker m.m. Book via linket her og få ekstra rekvisitter!

Med et selfiekamera er det nemt at få gang i festen, og med billeder i høj kvalitet skaber du også sjove og skøre fotos af dine gæster samt minder for livet. Kameraet er nemt at bruge og alle kan være med. Et selfiekamera er en sjov og nem måde at både få underholdende billeder af dine gæster, men også få et afbræk i lange middage, eller til arrangementer hvor gæsterne ikke kender hinanden.

Er du virksomhed som gerne vil bruge et selfiekamera, har Myselfie en række features som kan være brugbare. Billedet kan sendes som SMS eller e-mail til potentielle kunder, eller det kan printes “onsite”, fx med en forudbestilt ramme eller logo. Der er uendeligt med muligheder og et photo-booth fra Myselfie kan bruges til mange begivenheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY