supplier-page-img

Myselfie

Myselfie – Sjove festbilleder med rekvisitter
Lej en Myselfie photo-booth og få sjov underholdning til dine gæster, både voksne og børn. Når du lejer Myselfie gennem Rentspace, får du ekstra rekvisitter med i købet. Vælg mellem sjove overskæg, kysmund, briller, hatte, parykker m.m. Book via linket her og få ekstra rekvisitter!
Med et selfiekamera er det nemt at få gang i festen, og med billeder i høj kvalitet skaber du også sjove og skøre fotos af dine gæster samt minder for livet. Kameraet er nemt at bruge og alle kan være med. Et selfiekamera er en sjov og nem måde at både få underholdende billeder af dine gæster, men også få et afbræk i lange middage, eller til arrangementer hvor gæsterne ikke kender hinanden.
Er du virksomhed som gerne vil bruge et selfiekamera, har Myselfie en række features som kan være brugbare. Billedet kan sendes som SMS eller e-mail til potentielle kunder, eller det kan printes “onsite”, fx med en forudbestilt ramme eller logo. Der er uendeligt med muligheder og et photo-booth fra Myselfie kan bruges til mange begivenheder.

Hvad er Myselfie?

Send forespørgsel på Myselfie

Vores eventkoordinatorer er klar til at give dig personlig vejledning og vi kontakter dig indenfor 24 timer

[wpm_form_filters]
DD dash MM dash YYYY
Hidden

Når du sender forespørgsel accepterer du samtidig vores privatlivspolitik