Barkastellet – Cocktails & Barløsninger

Send Forespørgsel

Barkastellet hører under det prisvindende Madkastellet og kan levere barløsninger til jeres fest om i måtte være 50 eller 1000 gæster. Her kan du vælge en af Barkastellets signaturløsninger som vores populære barvæg eller lækre cocktailbar til den næste sociale begivehed.

“Shaken not stirred…”
…og altid mikset med lige dele viden og passion af vores dygtige bartendere. Kør et klassisk setup med drinks alle kender, eller få skræddersyet cocktails, der matcher netop dit event i både udtryk og smag. Konceptet er bygget op om professionelle mobilbarer, der kan tilpasses ethvert arrangement. Det er Pernille Florio – der gennem 25 år har præget barbranchen i København på nogle af byens insteder, som designer af Verdens Dyreste Cocktail og i bøger for bl.a. Politiken -som står for Barkastellets cocktailbar-løsninger.

Barvæggen
Væggen kan bestilles i en brandet udgave, hvor din virksomheds eller events navn skæres ud og sættes på væggen.
Barkastellets specialdesignede, multifunktionelle drinksvæg, er en eksklusiv løsning, hvis du vil have en anderledes baroplevelse. Her kan dine gæster selv tappe alt fra iskold øl og vin til drinks og cocktails. Og pynte og pimpe med tilbehør og smagsgivere, eller snuppe en snack.

Vi kan levere barkoncepter, bartendere og meget mere…

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY