Rosenfeldt Gods

Vordingborg

30-110 pers.

Send forespørgsel

Rosenfeldt Gods ligger i flotte naturomgivelse, og der er en fantastisk stemning og atmosfære her. Godset ligger i skønne landlige omgivelser, og derfor er godset også ideel til firmafester, da idyllen er helt i top, og de perfekte rammer for en drømmefest.

Det er helt specielt at besøge det flotte gods, da den landlige idyl bare er med til at skabe nogen helt utrolige rammer for firmaarrangementet. Rosenfeldt Gods er bestemt ingen undtagelse. Selvom godset blev opført tilbage i 1774, så er det stadig moderne med gode faciliteter. Dog er den gamle charme ved bygningen bevaret, og I vil derfor opleve et selskabslokale med bjælker og trævinduer, som bare skaber en helt eventyrlig stemning. Lokalet byder på så mange forskellige muligheder, så uanset om I gerne vil sidde ved rundborde eller i hestesko, så kan det sagtens lade sig gøre her. I kan få, jeres firmafest ligesom i gerne vil have det på Rosenfeldt Gods.

Selskabslokalet er 200 m2, og der er fine køkken- og toiletfaciliteter. Når din virksomhed lejer dette smukke lokale fyldt med charme, så følger der service med til 80 personer. Rosenfeldt Gods tilbyder mange muligheder for jeres firmaevent, og jeres virksomhed kan få det, som det bedst muligt passer til jeres behov. Mulighederne her er mange, da du kan samle helt op til 110 medarbejdere i det smukke lokale. Det er et rigtig smukt sted at afholde sin firmamiddag eller afslutte en fantastisk firmadag.

Har du spørgsmål til Rosenfeldt Gods, så kontakt os endelig. Så kan vi nemlig hjælpe jer videre i processen, så I kan fortsætte planlægningen af dit firmaevent. Har du brug for yderligere sparing til planlægningen, så kan vi sætte dig i kontakt med vores store netværk af samarbejdspartnere. Vi vil nemlig gerne bidrage til, at din fest bliver en succes.

 

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

110

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

110

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

food-icon

Facilitet

Have

Naturomgivelser

Overnatningsmuligheder

Terasse / veranda

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Anretterkøkken

Høj musik tilladt

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY