Eventsalen v. Forum Copenhagen

Frederiksberg

1000-10000 pers.

Send forespørgsel

Forum Copenhagen kan også blive din for en aften:

Det er ikke mange der ved, at Forum er enhver festarrangørs drøm om et fest- og eventlokale, hvor der er plads til de helt store armbevægelser og op til 3.000 spisende gæster. Vi udbyder en full-service enhed med egen kontaktperson fra start til slut. Vi har desuden vores egen tekniske afdeling og egne professionelle leverandører.

Prøvemiddag:

En prøvemiddag før arrangementet er en selvfølgelighed, ligesom du vil have en fast kontaktperson i huset fra start til slut.

Forum er størst:

Forum er en søjlefri hal og derfor en drøm at dekorere og arrangere underholdning i. Forum kan danne rammen om alt som både produktpræsentationer, jubilæumsfester og generalforsamlinger samt temaevents. Forum kan forvandles til en eventyrlig ørkenoase med beduintelte, harems-piger, eksotiske retter, svajende palmer og hede rytmer.

Forum kan også være galla:

Synet af Forum med glimtende kandelabre, hvide duge, overdådige blomster-lysekroner, gæster i galla og cremen af dansk underholdning, kan få selv de mest forvænte gæster til at tabe mælet.

Forums restaurant:

Vi kan servere 3.000 varme kuverter på samme tid og har både erfaring med og idéer til spændende menuer og vinvalg.

Her er plads til at udfolde alle sanser og vi og husets professionelle leverandører kan hjælpe dig med alt lige fra udsmykning, underholdning, lys, lyd og personale.

Udstillinger og messer:

Forum er kendt i folkemunde for at være et oplevelseshus med arrangementer af høj kvalitet. Vi vægter højt, at alt det, vi ligger hus til, repræsenterer det bedste på markedet indenfor den pågældende branche. Både når det gælder fagmesser og publikumsmesser.

Den historiske hal er Københavns eneste søjlefri hal af sin størrelse og giver derfor messearrangører og udstillere rig mulighed for at udfolde sig både i bredden og i højden. Med sine ca. 14 meter til taget kan der virkelig tænkes kreativt og med bogstaveligt højt til loftet, når der skal opbygges stande og eventområder.

Forum egner sig til store arrangementer, men ved afskærmning af udstillingsarealet, kan også mellemstore messer og udstillinger komme til sin ret i hallen og hermed få glæde af udstillingsstedets centrale placering og gode renommé.

Koncert:

Efter en renovering af Forums tagkonstruktion i 1997, er Forums lydakustik optimal ved både rock og klassiske koncerter. Vi har desuden egen teknisk afdeling og egne professionelle leverandører.

Størrelse:

Udstillingsområde (netto) – 5.000 kvm

Udstillingsområde (brutto) – 8.000 kvm

Parkering:

500 p-pladser indenfor 10 minutter (heraf 2 store p-pladser)

Handicapfaciliteter:

Under stående koncerter opbygges en platform, hvortil der er elevator og rampe til handicap-toilet. Ved siddende koncerter placeres kørestolsbrugere på yderpladserne på gulvet, hvor der er mulighed for at benytte handicap elevator- og toilet. Husk ved billetkøb til såvel stående som siddende koncerter at angive, at der er brug for handicapfaciliteterne.
Til koncerter skal der købes en decideret kørestolsbillet. Adgangsforhold og placering afgøres fra koncert til koncert, hvorfor vi henviser til de respektive billet operatører.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

10.000

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

8.500

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

3.000

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY