I hjertet af Københavns Nordvest kvarter, finder du den gastronomiske oase, Tribeca NXT Door. Stedet er opkaldt efter, hvad der engang var et arbejderkvarter i New York, som i løbet af 1970’erne udviklede sig fra ødelagt industriområde og slum til et spirende kreativt miljø med en masse iværksætteri og kulturfremstød.

 

tribeca nxt door - rentspace

Tribeca, eller ”TriBeCa”, er egentlig en sammentrækning af ”Triangle Below Canal Street”, hvilket refererer til områdets placering på Manhattan. Oprindeligt var TriBeCa et af storbyens største industrikvarterer, og mange gamle industribygninger pryder derfor stadig gadebilledet fra tiden, hvor produktionsvirksomheder stadig var at finde i det centrale New York.

tribeca nxt door - rentspace

Dette er Søren og Katrine, som er ægteparret, der ejer stedet. Søren er en klassisk uddannet kok med flere køkkenchef-stillinger og restauratør-eventyr i rygsækken, samt en stærk sans for indretning af atmosfærer. Katrine har en kreativ tæft med udsmykning og design bl.a. ved brug af grønt og blomster, samtidig med at være den fødte værtinde.

Køkkenet er erfarent, eksperimenterende og dyrker den økologiske kogekunst med udgangspunkt i det romersk-italienske trattoria med et moderne twist.

Hos Tribeca finder du derfor et køkken, der tilbyder simple retter fra det italienske køkken i omgivelser, du med garanti aldrig har prøvet at opleve dem før.

Tribeca nxt door - rentspace   Tribeca nxt door - rentspace

Den ældre industribygning fra 1930’erne, bærer særdeles præg af rå og raffineret New Yorker æstetik med poleret cementgulv, højt til loftet, gulv-til-loft vinduer, farverige kunstneriske islæt samt brug af rustikt bæredygtigt design.

Tribeca nxt door - Rentspace  Tribeca nxt door - Rentspace

Det åbne indendørsareal kan huse op til 150 spisende gæster. Ved større arrangementer kan stedet beværte op til 200 gæster indendørs, og op til 300 personer ved inddragelse af udendørsområdet.

Tribeca nxt door - Rentspace  Tribeca nxt door - Rentspace

Den åbne grønne gårdhave og solrige tagterasse bidrager godt til New Yorker atmosfæren i sammenspil med de rå, men hyggelige udendørs omgivelser, og planerne om urban farming af bæredygtige økologiske råvarer.  Arealet er derfor idéelt til afholdelse af seminarer, interaktive workshops, teambuilding dage, eller fx. salgsmøder på tagterassen i grønne, solrige og rolige omgivelser.

tribeca nxt door - rentspace

Læs mere om Tribeca NXT Door.

Besvar