Gemt væk i en baggård i København K finder du det skønne Tempelriddersalen. Tidligere har lokalerne huset både en Falck brandstation samt Tempelridderordenen. I dag bruges det i hverdagene primært til at afholde netværksmøder, mens lokalerne i weekenderne tager danseskoene på og bliver brugt til at fejre livets store begivenheder såsom bryllupper, runde fødselsdage og konfirmationer.

Salen

Selve salen er i dag blevet åbnet op, så der er lyst og lækkert med vinduer hele vejen langs to af væggene. Spærrene i loftet er blevet blottet, så de skaber en flot kontrast til de hvide vægge.

I salen findes der rundborde og stole med plads til op til 90 siddende gæster til middagen. Herefter kan gæsterne trække nedenunder, mens der bliver gjort klar til dans i den store sal.

I det ene hjørne står baren fuldt udstyret med bl.a. et køleskab til at holde drikkevarerne kolde til jeres gæster. Fra barhjørnet kan du gå direkte ned i det tilhørende industrikøkken, så I slipper for at personalet skal presse sig igennem gæsterne, når forfriskningerne skal fyldes op.

      

Alt det ekstra

På stueetagen finder I en mindre sal. Denne er perfekt til afholdelse af reception samt servere kaffe og kage stående, mens 1. salen bliver ryddet og gjort klar til at danse hele natten.

Fra den mindre sal er der adgang også til industrikøkkenet – fuldt udstyret med køleskab, opvasker, ovn og komfur. Det er derfor her muligt at medbringe egen kok eller cateringfirma.

En fin, ekstra, lækker detalje er, at bygningen befinder sig i en privat og aflukket gård omgivet af industribygninger. Det betyder, at I som noget helt særligt her har muligheden for at opholde jer udendørs under hele festens varighed (også efter midnat). En varighed, som I selv vælger, idet der ikke er nogen bagkant hos dette skønne venue.

Historien bag

Før lokalerne blev til Tempelriddersalen havde Falcks første brandstation til huse her. Ved indførslen af automobiler måtte Falck desværre opgive de skønne lokaler.

I 1941 overtog Tempelridderordenen lokalerne på Ny Kongensgade. Her lagde den gamle brandstation lokaler til et virvar af hemmelige logemøder og private middage.

    

Du kan finde mere information om dette skønne lokale her.

Hvis du har nogle spørgsmål om det skønne Tempelriddersalen, eller måske vil høre, hvornår du kan komme forbi til åbent hus, kan du altid kontakte en af vores eventkonsulenter. De gør altid deres ypperste for at hjælpe dig med at planlægge dit arrangement.

Besvar