Hos Sukkerhallen står deres kompetente personale klar til at give dig og din virksomhed lige præcis den oplevelse, I har gået og manglet. Her elsker de at arrangere alle typer af erhvervsarrangementer – og gerne de lidt skæve og kreative af slagsen. De har afholdt alt fra sovekoncerter til virksomhedskonferencer, og har dermed et ret bredt repertoire indenfor events. Hos Sukkerhallen er der mulighed for alt fra pop-up-shops og kunstudstillinger til dagsmøder – alt sammen i anderledes, historiske og kreative rammer. Hallen danner de ideelle rammer for at komme lidt ud af de daglige kontoromgivelser og give dine medarbejdere et friskt pust til at fordre nytænkning og innovation!

      

Historien bag navnet

Sukkerhallen finder du lige ved siden af Langebro og med den skønneste udsigt til Københavns Havn.
Efter en voldsom brand i De Danske Sukkerfabrikkers tidligere raffinaderi i Helsingørsgade blev de karakteristiske røde bygninger på Langebrogade bygget i 1912 – i samme stil som andre københavnske pakhuse. Her fungerede bygningen som sukkerraffinaderi og efterfølgende blev det brugt til opbevaring af sukkeret. Den unikke placering på kajen af Københavns Havn gjorde det nemt for Sukkerfabrikkens egne skibe, hvilket gjorde transport af sukkeroer til fabrikken og eksport af sukker fra fabrikken lige til.

                    Sukkerhallen - Rentspace

      Sukkerhallen - Rentspace

Industrielle rammer

For at bibeholde noget af bygningens historie har VillaVenire valgt at beholde Sukkerhallen i et industrielt look. Det har de gjort ved at belægge gulvet med blødt proxy, bibeholde de rå betonsøjler og tilføje eksponerede metal-udluftningsrør. Væggene er hvide, så hvis lokalet er helt strippet for møbler, er det et helt blankt kanvas, du selv kan indrette efter smag og behag. Hallen har dog også egne møbler, der er købt og tilpasset til rummets look. Stolene er i flere forskellige farver og i hjørnet står der et sofaområde – også med farver. Møblerne skaber et godt modspil til det ellers rå lokale. Det giver et hyggeligt rum i de ellers rå lokaler.

Afhold dit næste erhvervsarrangement i inspirerende, historiske og charmerende rammer i Sukkerhallen. Hos Rentspace står vi klar til at hjælpe dig med at arrangere dit næste arrangement. Kontakt en af vores eventkonsulenter og kom i gang allerede i dag!

Her kan du læse mere om Sukkerhallen v. Lille Langebro

 

Besvar