Papirhallen er oprindeligt et papirvarehus, centralt beliggende ved vandsiden op til Operahuset på Christiansholms Ø ved Christianshavn. Øen har gode tilkørselsforhold, samt gode parkeringsforhold, samt gangbar forbindelse til Kongens Nytorv.

Papirhallen er blevet opdateret til rå gennemført elegance, med respekt for den oprindelige originalitet og hallens historie.

 

Stort set alt kan lade sig gøre

Det unikke ved papirhallen er, at stort set alt kan lade sig gøre. Der har været utallige fester og arrangementer i Papirhallen. De har derfor ekspertise til, at gøre hvilket som helst arrangement til noget helt særligt.  Diversiteten i Papirhallen og muligheden for at inddele hallen i sektioner er med til at garantere alle events uanset deltager antal forbliver intime.

Så hvad enten det er store konferencer, firmafester, modeshows, udstillinger, showrooms, filmoptagelser, jubilæer, julefrokoster, sommerfester eller større private arrangementer som bryllupper og fødselsdage, så danner Papirhallen den perfekte ramme om den unikke oplevelse.

Hvem er Papirhallen

Papirhallen er yderst passionerede, engagerede og lyst til at ligge hus til alle typer af events.

De er en organisation, der tilsammen har rigtig mange års erfaring i at skabe og afvikle events. Derudover har de også selv stået som lejere i stort set samtlige event spaces i København og omegn. Derfor ved de hvad der skal til for, at skabe de bedste rammer for deres lejere.

Deres mission er at give deres lejere en fantastisk oplevelse og gøre det så nemt som de kan, at køre sine events. Papirhallen brænder for at omsætte drømme til virkelighed.

Tag et nærmere kig på Eventsalen v. Papirhallen

 

 

Tag et nærmere kig på Eventsalen v. Papirhallen

Besvar