DARE2Mansion var engang en autoreservedelsforhandler, men er i dag omdannet til en kreativ, funky og innovativ legeplads for spirrende iværksættere og nytænkende virksomheder. Vi har fornøjelsen af at huse nogle af tidens førende startups samt være tilflugtssted for virksomheder, der søger et unikt sted at udfolde sig, uden for virksomhedens vante rammer.

 

Innovation for virksomheder

De er eksperter i design og facilitering af events og kan derfor hjælpe din virksomhed med at planlægge strategi workshops, konferencer og keynotes foredrag.

Events og udlejning

DARE2Mansion indbyder med sit faverige, edgy og unikke interiørdesign til kreativ idéudvikling og et produktivt arbejdsflow. De tilbyder både udleje til enkeltstående events og tilbagevendende arrangementer.

Garagen v. DARE2Mansion

Garagen er et gammelt autoværksted som er blevet transformeret til et unikt og indbydende konferencelokale. Garagen har plads til 150 personer i biografopstilling eller ca. 100 mennesker, hvis de skal sidde ved borde. Så der er masser af plads i Garagen til både at spise, networke, nyde en kaffe i de behaglige sofaer eller hænge ud i baren. Med smagfuldt udført graffiti og den særlige superheltevæg, inviterer Garagen gadens urbane æstetik indenfor. Dette giver rummet kant og skaber dermed perfekte rammer, hvis du ønsker et sted som kan få dit event til at skille sig ud.

Garagen v. DARE2Mansion - Rentspace  Garagen v. DARE2Mansion - Rentspace

Garagen v. DARE2Mansion

 

Basen v. Dare2Mansion

Basen kan facilitere 50 personer for workshops som er både seriøs og sjov. Gæster bliver budt indenfor til et hyggeligt og interaktivt område udstyret med mødeborde, projektor og musikanlæg. I bunden af lokalet er der et loungeområde hvor du og dine gæster kan slappe af før arrangementet begynder.

I pauserne kan deltagerne bruge vores omfattende bibliotek, spilområdet med bordfodbold og arkademaskine eller give et nummer på klaveret. Basen har også sin egen udgang til vores udendørsarealer, når vejret er til det. Basen lejes ofte sammen med caféen, der har både en bar og siddepladser til spisning og/eller gruppearbejde. Men Basen kan selvfølgelig også lejes alene.

Cafeen og basen - Rentspace dare2mansion

Basen v. Dare2Mansion

Caféen v. Dare2Mansion

Caféen har lads til 70 personer og er et af de mest benyttede lokaler i DARE2mansion.

Caféen er udstyret med en komplet bar, up-cycled kunst, retro-interiør og faverig décor, hvilket gør Caféen til et hyggeligt og sjovt lokale at hænge ud og opholde sig i. Caféen er også udstyret med et fuldt funktionsdygtigt musikanlæg, hvor du enten kan benytte vores customized playlister eller nemt og hurtigt tilkoble dit eget udstyr, og dermed opnå fuld kontrol over både musikken og stemningen til dit arrangement. I Caféen er der direkte adgang til vores udendørsarealer hvor du kan nyde solen i vores hyggelige gård eller sidde i ly i regnvejr under vores overdækkede siddepladser. Caféen kan med fordel lejes sammen med Basen, hvis der er behov for mere plads.

DARE2Mansion - Cafeen - Rentspace Cafeen v. D2M - Rentspace

Caféen v. DARE2Mansion

Festivalen v. DARE2Mansion

Festivalen har plads 50 personer og er vores mest populære udlejningslokale. Lokalet er opkaldt efter dens varetegn, bagvæggen, der er lavet af en up-cycled kunst installation fra Roskilde Festival skabt af vores huskunstner, Thomas Dambo. Lokalet er lyst og indbydende og udstråler en kreativ vibe som garanteret vil give energi til dit arrangement.

Festivalen bruges ofte af virksomheder til workshops eller foredrag og kan lejes med tilstødende lokaler, der giver mulighed for at arbejde mere intimt i mindre grupper. Festivalen kan sættes op i biografopstilling eller til grupper siddende ved mindre eller større borde. Festivalen er udstyret med både projektor, lydanlæg og whiteboards.

Festivalen v. DARE2mansion - møder - Rentspace Festivalen v. DARE2mansion - Rentspace

Festivalen v. DARE2Mansion

 

 

Besvar