Kan I lide at bryde rammerne og tænke ud af boksen?

Der behøver ikke at gå traditionel and og pebernød i den, når dit firma skal afholde den årlige julefrokost. Forestil dig en julefrokost, hvor omdrejningspunktet ikke er snaps i lange baner, men en dag i julens tegn, som kan nydes både med dine kollegaer og familie. Eller hvad med en mere trendy jul, hvor omgivelserne er instagram cool og er dét sted hvor man hygger sig bedst?

Vi byder dig hermed velkommen til Rentspaces bedste bud på tre julearrangementer. De er både værd at glæde sig til, og et af vores forslag vil utvivlsomt passe til netop din medarbejderstab.

Il Buco – Den Trendy Jul

Il Buco byder på et julearrangement i industrielle lokaler, hvor du føler dig hjemme trods de trendy omgivelser. Her er der krakeleret gulve, sten søjler og rå træmøbler som sporadisk fylder lokalet med et moderne udtryk. Der inviteres indenfor til en 100% økologisk menu, som kan nydes i skæret af de mange dansende stearinlys. Når I besøger denne italienske perle, vil I være omringet af historisk arkitektur langs Islands Brygges havnefront. Afhold en intim og rolig frokost med juletema gennem menu og underholdning. Eller planlæg et mere festligt arrangement, hvor der bydes op til en sving om efter indtagelse af vilde smagsoplevelser og de gyldne dråber.

Læs mere om Il Buco og det moderne lokale på Islands Brygge her.

Rosendal – Den Idylliske Familiejul

I Kongernes Nordsjælland finder I den autentiske jul, hvor gårdens hyggelige lade danner centrum for arrangementet. Væk fra storbyens stress og jag, kan I nyde en dag til Rosendals julemarked. Til julemarkedet bydes I først og fremmest på gløg og æbleskiver, efterfulgt af gaveuddeling fra den venlige julemand. Når julemanden har aflagt sit visit, tager I familien i hånden og går ud for at fælde jeres helt eget juletræ. Der er dermed sat rammerne for et fantastisk julearrangement, som man utvivlsomt vil glemme igen. Hos Rosendal får I mulighed for at kombinere familie og arbejdsplads i en eventyrlig atmosfære, hvor der inviteres til idyllisk jul.

Læs mere om Rosendal og deres muligheder her.

Tangobar – Den Dansende Jul

Et andet sted på Islands Brygge, får I muligheden for at sætte jeres helt eget personlige præg. I den åbne dansesal er det kun fantasien, der sætter grænser. Tangobar er stort rum, der har intim stemning med hyggelige vinduesbænke, varme farvetoner og rolige omgivelser. Udgangspunktet består af mange muligheder, hvor I får tilknyttet jeres helt egen eventplanner til lokalet, som vil hjælpe jer med at arrangere den bedste julefrokost for jeres virksomhed. Han har øje for helhedsoplevelsen og leverer et brag af en fest, hvor der er lyttet til behov og ønsker. Arranger en festlig julefrokost i professionelle rammer.

Læs mere om Tangobar og deres fine dansesal her.

Besvar