Med sommeren lige om hjørnet, kunne der ikke være et mere perfekt tidspunkt på året til at afholde mindeværdige arrangementer. Vi vil derfor gerne dele lidt tips til planlægningen, som muligvis kan gøre processen lidt nemmere for dig. 🙂

 

Invitationer

Det er afgørende for et middagsselskab at vide præcis hvor mange der kommer. En fantastisk måde at minde dine gæster om at svare i god tid (RSVP) er, at sende formelle invitationer ud og slå tonen an for dit arrangement. En billig og miljøvenlig måde at sende formelle invitationer ud på digitalt er Paperless Post.

Til dem der ønsker at benytte trykte invitationer med personligt design, kan vi varmt anbefale By Invitation Only.

Borddækning

Et veldækket bord er kanvaset for et lækkert måltid. Hvis du vil lave blomsterdekorationer, er reglen at holde dem lave nok til at gæsterne kan se hinanden og tale over dem. Det er ikke særlig fedt at dine gæster skal brække nakken bare for at føre en samtale. Hvis du godt kan lide at bruge stearinlys, så hold dig ikke-duftende stearinlys under et middagsselskab. Det kan hurtigt blive for meget hvis duften fra lysene blander sig med smagen og lugten fra din mad.

Brug gerne lidt tid på at finde nogle pæne servietter, sugerør og andre små detaljer, der gør dit middagsselskab ekstraordinært. Vi anbefaler at dække bordet tidligt på dagen, før du begynder at lave mad, da det er det nemmeste at få overstået.  

Såfremt I ønsker at gøres jeres borddækning ekstra speciel, leverer A Table Story unikke og personlige bordopdækninger til din fest, fødselsdag, konfirmation, bryllup eller firmafest, hvor det hele skal være lidt ud over det sædvanelige.

Siddepladser

At tildele siddepladser er bestemt ikke et krav i disse dage. Men det kan hjælpe til at få samtalen til at flyde bedre til større selskaber, hvis du lægger noget omtanke bag hvem der sidder ved siden af hvem. Overvej hvilke gæster der har mest til fælles og sæt dem ved siden af hinanden. Det er altid sjovt at lege Kirsten giftekniv eller at være medvirkende til et smukt nyt venskab. Plus, at tildele siddepladser giver dig muligheden for at udforme nogle søde eller sjove bordkort til at supplere borddækningen. 

Musik

Musik er en af de nemmeste måder at skabe god stemning til dit middagsselskab. Husk, at selvom baggrundsmusik kan forhindre akavet tavshed under måltidet, bør lydstyrken holdes lavt nok til, at det ikke forstyrrer samtalen. 

Hvis I benytter jer af en playliste på telefonen, kan man med fordel forberede et udvalg af playlister, som er tilpasset til arrangementets forløb.

Middagen

Sørg for, at du har spurgt alle dine gæster i god tid om de har nogen allergier, er vegetarer, veganere eller andet. Det er ikke ønkværdigt at nogele af dine gæster føler sig pinligt berørte, fordi de bliver nødt til at afvise den lækre mad. 

 

Husk at hygge dig

At beværte et arrangement bør også være sjovt for vært/inden. Når dine gæster er ankommet, så husk at slap af og nyd det gode selskab. 🙂 

Det altid er muligt at benytte Rentspace vores dygtige eventarrangører, så du kan læne dig tilbage og nyde dit arrangement.

Besvar