Tips til at spare på bryllupsbudgettet

Kan der spares på bryllupsbudgettet uden at gå på kompromis med ens drømme?
Når det kommer til den store dag skal alt være perfekt. Men perfekt kan i nogles ører lyde synonymt med dyrt, og derfor kan man nemt komme til at gå på kompromis med, hvad man egentlig har gået og drømt om. Men heldigvis kan vi fortælle dig, at det behøver du ikke bekymre dig om, for selvfølgelig skal I ikke gå på kompromis på jeres bryllupsdag – heller ikke selvom bryllupsbudgettet ikke indeholder flere millioner.

Vi har her samlet nogle tips til, hvordan du kan spare på bryllupsbudgettet – og stadig få dit drømmebryllup.

Sæt dit eget hår og læg selv makeup’en

Eller få en veninde til det og få en dag ud af det. Pointen er egentligt, at du ikke behøver at betale en professionel for at gøre det, når I selv kan ordne det derhjemme. På internettet ligger der tonsvis af super flotte tutorials til, hvordan du helt selv sætter den perfekte brudefrisure og ligger den flotteste makeup. Om du vil have dit hår sat op eller det skal være løst, så er det til at finde en tutorial, der passer lige til dine ønsker og behov. Efter en hurtig søgning på pinterest havde vi allerede fundet de første 4 frisurer, vi godt kunne tænke os!

 

   

Genbrug

Ikke nok med, at det er politisk korrekt – så er det også virkelig flot (og hipt!). Saml syltetøjsglas og dåserne fra de hakkede tomater sammen, og så kan du selv lave dine borddekorationer. Det rustikke look er noget af det, vores kunder efterspørger allermest. Og det kan vi godt forstå – det kan nemt blive rigtig flot! Hvis I allierer jer med familie og venner, så kan I hurtigt få samlet så meget ind, at I kan have lidt ekstra dekorationer, hvis nu der skulle (gud forbyde det) gå noget galt.

 

Lav en drink station

En drink station består af nogle store beholdere med fx vand, saftevand, juice, lemonade, cocktails eller hvad I end måtte begære. Fordelen ved dette er, at I på forhånd kan blande de forskellige typer af drinks I kunne tænke jer (med eller uden alkohol), og så kan jeres gæster selv forsyne sig med hvad end de kunne tænke sig. Derudover sparer I også penge på at gøre det sådan her. Vand og saftevand er billigere end fx sodavand, og I kan blande cocktails med alkohol, som I har købt på tilbud. Ikke nok med, at det sparer jer penge, så ser det vildt fint ud. Det fungerer dermed også som en del af pynten til festen.

  

DIY invitationer

Det kan være dyrt – og svært at finde de helt rigtige invitationer. Så hvorfor ikke lave dem selv? Det giver et rigtig fint og personligt præg til invitationerne. I kan allerede her sætte stemningen for brylluppet – helt selv. Få nogle venner over og hav en hyggelig DIY aften – evt. med lidt vin. Så er de invitationer lavet, før I ved af det. Og de er blevet præcis, som I godt kunne tænke jer! Og jeres bryllup skulle gerne bære præg af jer helt fra start til slut.

   

For flere DIY idéer til at gøre dit bryllup mere personlig, kan du læse med i næste blogindlæg. Her kommer vi med masser af gør-det-selv-idéer, der kan gøre jeres fest til årets fest!

Hos Rentspace står vi klar til at hjælpe jer med at finde jeres perfekte bryllupsvenue – og til at hjælpe med planlægningen, hvis dette måtte ønskes. Kontakt en af vores eventkonsulenter i dag, og vi skal gøre vores for, at jeres drømme går i opfyldelse!