VIP Salen v. Atlas Biograferne

Rødovre

10-27 pers.

Send forespørgsel

VIP Salen v. Atlas Biograferne er der kræset meget for. Her er der læderstole med motoriserede ryglæn samt et godt udsyn til lærredet fra alle rækker. Dette sikrer, at du og dine gæster kan sidde helt perfekt under dit arrangement – også dem af jer, der sidder på den bagerste række.

Som et ekstra plus er det også nemt at komme til Atlas Biograferne. Der går busser lige til hoveddøren, og hvis I hellere vil tage bilen, så er der også gratis parkering i ubegrænset tid.

Hos Atlas Biograferne har de gjort noget ekstra ud af salene for at give deres gæster ekstra komfort ved besøget. Det har de bl.a. gjort ved at øge afstanden mellem rækkerne, så selv dem med lange ben kan sidde godt under hele seancen og ikke helt sammenkrøllet. Derudover er der også dobbelte armlæn, så du ikke skal sidde og kæmpe om armpladsen med din sidemand.

Salen er udstyret med Xpand 3D, men uden sølvlærreder, som man typisk bruger ved 3D fremvisninger. Dette betyder, at selv hvis I ser en film i 2D, bliver billedet ikke ødelagt. Dermed er salen fuldt udstyret til de fleste slags film.

Rentspace hjælper dig gerne med at planlægge dit næste private eller erhvervsmæssige arrangement. Vi lytter til dine behov og ønsker, og tilstræber altid at gøre vores bedste for at imødekomme disse. Vores service er gratis og fleksibel, og vi vil gøre vores for at I får en uforglemmelig dag eller aften. Mad, drikkevarer, musik og underholdning skal selvfølgelig sidde lige i skabet.

Kontakt os, hvis Vip Salen v. Atlas Biograferne har interesse til din kommende begivenhed, eller en rundvisning kunne komme på tale. Vi anbefaler altid, at man ser stedet på egen hånd, for at få det fulde indblik i potentiale og muligheder.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

27

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Scene

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY