Vinoteket v. Copenhagen NXT Door

København

8-24 pers.

Send forespørgsel

Copenhagen NXT Door ligger i en ældre industribygning, som har en “New Yorker”-vibe. Her er der råt og unikt, som giver en rigtig fed atmosfære. Det er nogle lækre rammer at holde fest eller event i, så skynd dig at se nærmere på Vinoteket, som er et rigtig lækkert lokale.

Vinoteket ved Copenhagen NXT Door er et rigtig fedt lokale, som også bærer præg af at være beliggende i den gamle industribygning. Her er højt til loftet og ligeledes lidt råt i udseendet, men samtidig er det stilrent og moderne og gjort rigtig hyggelig med farver i lidt mørkere nuancer. Det skaber en varm og hyggelig stemning trods det ellers lidt rustikke udtryk, som bygningen ellers har. Vinoteket hedder sådan af en grund – og det er, at lokalet er fyldt med forskellige vine, og man mærker, at det er essensen af dette lokale. Lokalet er rigtig flot, og giver muligheder for at holde eksempelvis møder og private middage her.

Vinoteket ved Copenhagen NXT Door kan sørge for forskellige menuer, alt efter om det er middag eller møde du skal holde her. Deres mad er utrolig lækkert og en udsøgt fornøjelse. De kan selvfølgelig også være behjælpelige med at udvælge de perfekte vine hertil, hvis det er relevant. Faktisk er det også muligt at medbringe sine egne vine, hvis det er ønsker her. Dermed er de utrolig fleksible, og dine ønsker og behov kan nemt imødekommes.

Har du brug for hjælp? Så kontakt os – vi vil rigtig gerne være behjælpelige med at svare på stort og småt. Vi kan også hjælpe med at arrangere en rundvisning af Vinoteket, hvis det er ønsket.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

24

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

24

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Rundborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY