Vestsalen v. FÆNGSLET

Horsens

200-800 pers.

?
FORMIDDAGS- ELLER EFTERMIDDAGSMØDE
Pr. pers. fra DKK 300,-
DAGSMØDE
Pr. pers. fra DKK 650,-
HELDAGSMØDE
Pr. pers. fra DKK 950,-

Kuvertpris fra kr. 300,-

Få et tilbud

Vestsalen FÆNGSLET

I mange år var statsfængslet i Horsens et lukket område, som huserede kriminelle, som afsonede sin straf. Men siden 2012 har det gamle Statsfængsel lagt hus til bl.a. koncerter og events, museum, cafe og vandrerhjem. FÆNGSLET lejer sågar lokaler ud til mindre virksomheder. Horsens statsfængsel fungerede som fængsel i over 150 år, men lukkede i 2006. Vestsalen er kun et af de mange rustikke lokaler, som kombinerer bl.a. ny teknologi med en spændende og helt unik historie.

Vestsalen FÆNGSLET i Horsens emmer stadig af det gamle statsfængslets ånd. De gamle murstensvægge, som var ydervæggen tidligere, er bevaret og omringer nu gæsterne og sætter et helt speciel præg på lokalet. De små cellevinduer med tremmerne er intakte og leder tankerne til en gammel fængselsfilm fra Hollywood og giver en fornemmelse af at lokalet stadig er den gamle fængselsgård.

Vestsalen består af Indergården, Store sal og Foyeren og står færdig i september 2021. Herefter er Fængslet klar til endnu større arrangementer, koncerter eller konferencer. Med et fantastisk ovenlys og meget højt til loftet kombineret med god akustik og ny teknologi, gør dette lokale til et topmoderne konferencecenter og koncertsal.

Vestsalen og Indergården kan bruges bredt. Lokalet kan stilles op til intimkoncert med scene i midten eller til konference, med et stort lærred for enden af lokalet og meget mere. Ved større konferencer, kan Indergården med fordel kombineres med Store Sal, for at få mere plads til deltagerne.

Rentspace hjælper gerne med planlægningen af dit kommende event. Vi tilbyder gratis og personlig betjening, hvis du skal afholde en stor konference, eller et lille møde. Gennem godt samarbejde stræber vi efter at imødekomme alle dine ønsker og skabe professionelle og uforglemmelige rammer for dig og dine gæster.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til FÆNGSLET og deres mange lokaler.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

800

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

600

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Scene

Terasse / veranda

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Få et tilbud fra Vestsalen v. FÆNGSLET?

  • DD slash MM slash YYYY