Værkstedet v. Trifolium Event

København

20-75 pers.

Lokaleleje fra kr. 11.875.-

Send forespørgsel

I et gammelt mejeri finder du i dag et rigtig fedt event lokale, som unægteligt passer fantastisk godt til flere typer af fester eller events.

I værkstedet ved Trifolium Event er der plads til 50 siddende gæster og 75 stående. Så gode muligheder for at invitere, familie, venner, bekendte eller kollegaer indenfor til et fedt arrangement. Som nævnt er lokalet fra en gammel generator hal i et mejeri, og det giver lokalet et industrielt udtryk, som fungerer rigtig godt. Her er der nemlig mulighed for at skabe præcis de rammer, som man ønsker sig. Lokalet giver fantastiske muligheder for at indrette, opsætte, pynte osv., som man allerhelst vil have det, og man kan dermed selv forme og skabe den atmosfære, som passer allerbedst til festen, uanset om det er fødselsdag, firmafest, bryllup eller noget helt andet, man gerne vil holde her.

Når du booker Værkstedet ved Trifolium, har du adgang til kaffemaskine, glas, service og terrasse. Derudover er der også musikanlæg, så du nemt kan bruge telefon eller computer og starte din playliste (lokalet er godt isoleret, så der kan skrues godt op for musikken ;-)).

Har du spørgsmål til lokaler, vil du gerne have en fremvisning eller er der et par spørgsmål, som presser sig på – så kontakt os endelig. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig videre i processen, så du på bedste vis kan få arrangeret din fest eller event.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

75

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

50

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Terasse / veranda

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY