Transformerstationen

København

45-80 pers.

Send forespørgsel

Transformerstationen

Transformerstationen som er beliggende i Valby, er et rigtig hyggeligt sted, hvor du vil opleve, at der er massevis af sjæl. Det er dermed et rigtig lækkert sted at holde dit firmaarrangement. Der er forskellige typer af lokaler, som kan bookes på kryds og tværs, så I får den sammensætning, som passer præcis til jeres event.

Hos Transformerstationen finder du flere forskellige lokaler herunder Maskinsalen, Stuen og Refugiet. Alle tre rum varierer i størrelse, og det er derfor muligt at booke det, som passer til jeres arrangement og antal gæster. Derudover er der tre udendørsområder: Tagterrassen, Haven og Gården. Dermed er mulighederne mange, og der er perfekte omgivelser til møder, workshops, mini konferencer, foredrag m.m.

Hos Transformerstationen er det helt sikkert, at du vil blive mødt med hyggelige rammer og ikke mindst professionel service. Personalet vil uden tvivl bidrage til, at din firmafest eller arrangement vil blive en succes. De tilbyder at stå for alt igennem hele processen, så I mest af alt kan koncentrere jer om at få en succesfuld dag eller aften. Her er der hjælp at hente til alt fra billetkontrol, bemandet garderobe, kok, servering, barpersonale, teknisk udstyr, rengøring, musik og meget mere. Det er suverænt jer, som bestemmer hvad I har behov for hjælp til, samt hvilke opgaver i gerne selv vil påtage jer. Med andre ord – I kan få det præcis som I ønsker hos Transformerstationen.

Hos Rentspace vil vi selvfølgelig altid gerne bidrage til, at jeres virksomhed får lige præcis det arrangement, som I går og drømmer om. Derfor kan vi altid være behjælpelige med at arrangere en fremvisning af det lokale som du er interesseret i. Derudover har vi også et hav af forskellige leverandører og samarbejdspartnere, som vi kan sætte jer i forbindelse med, så I får det præcis, som i ønsker. Kontakt os endelig, så vi kan hjælpe jer godt videre i planlægningen af jeres næste firmaarrangement.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Langborde kan tilkøbes

Rundborde kan tilkøbes

Service kan tilkøbes (bestik, tallerkener, glas)

Stole kan tilkøbes

food-icon

Tjenester

Rengøring kan tilkøbes

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY