The Plant CPH v. The Plant

København

100-1400 pers.

Få et tilbud

The Plant er et 1000 kvm nyrenoveret venue tæt på centrum af København. Kun en zone fra rådhuspladsen den ene retning og en zone fra lufthavnen den anden retning ligger dette lige midt i et af Københavns bedste smørhuller. Den gamle Pyrolysefabrik ved Kløvermarken er i foråret 2018 omdannet til københavns nye venue. Rammen er stadig den rå fabriksbygning, med et væld at minder fra den tidligere industri, men den indvendige skal er omdannet til et raffineret råt venue på ca. 1000 kvm. Med lysindfald fra dørene mod haven såvel som det store ovenlys vindue, fremstår The Plant som en oplagt ramme for jeres næste arrangement.

De har op til 125 parkeringspladser i direkte tilknytning til venuet, samt yderligere ca. 200 pladser på nabogrunden. Cykelparkering (hvoraf en mindre del er overdækket).

På den ene side af den store hal finder I et 400 kvm indhegnet haverum med træterrasse, petanquebane samt græsarealer. Det er desuden også muligt at leje Tårnet, når du holder dit event hos The Plant. Tårnet tilbyder dets gæster en distinkt atmosfære med mere end 28 meter til loftet. Gamle, rustikke og industrielle detaljer i er bevaret for at skabe en magisk stemning. Med specielle up-lights er det muligt at diktere præcist hvilke farver de gamle stålstrukturer skal være oplyst af.

The Plant kan så meget og rummer så mange muligheder, at de hellere byder på en kop kaffe og en personlig snak i stedet for at lade teksten være en begrænsning.

Rentspace tilbyder gratis og personlig hjælp til planlægning af en bred vifte af begivenheder. Vi har erfaring inden for idégenerering, strukturering og afvikling af events, og vi vil hjertens gerne gøre jeres proces forenklet og effektiv. Vi lytter til jeres behov, ønsker og drømme, og vi stræber efter at imødekomme dem på bedste vis. Gennem godt samarbejde kan vi sammen skabe en uforglemmelig dag eller aften for jer og jeres gæster.

Kontakt os hvis The Plant kan have interesse, om der ønskes yderligere info eller en kop kaffe og en rundvisning kunne komme på tale. Vi anbefaler altid, at man oplever stedet på egen hånd for at få det fulde overblik over potentiale og muligheder.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

1400

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

800

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Have

Parkeringsmuligheder

Terasse / veranda

food-icon

Udstyr

Anretterkøkken

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

Langborde kan tilkøbes

Rundborde kan tilkøbes

Service kan tilkøbes (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Få et tilbud fra The Plant CPH v. The Plant?

  • DD slash MM slash YYYY