The Lab Kitchen v. The Lab

København

Fra 20.000 kr.

20-180 pers.

Få et tilbud

the lab kitchen er et hotspot venue placeret på fotostudiet The Lab i København. Lokalerne byder på en atmosfærisk urban setting og åbner med sine storslåede vinduer op for en sjælden udsigt til Grundtvigskirken og Københavns Nordvest-kvarter.

The Lab er i hverdagen mødested for mange forskellige professionelle fra de kreative brancher, som nyder de fabriksautentiske omgivelser og den livlige stemning. De inspirerende og fleksible rum sætter rammen om en lang række events, happenings og feasts. Hvad enten der er tale om PR-events, modeshows, produktlanceringer, gastronomiske happenings, workshops, firmafester, velgørenhedsarrangementer, awardsshows, private begivenheder, barnedåb, bryllupper og fødselsdage er the lab kitchen et perfekt venue for en unik oplevelse.

Der er mulighed for forskellige bordopsætninger med stilren borddækning og -dekoration. Rummet er åbent og stort, og har direkte udsyn til det effektive køkken, hvor gode råvarer og kvalitetshåndværk mødes i en indbydende menu. Der er rig mulighed for at planlægge et hyggeligt arrangement i enten mindre eller større skala. Med plads til 180 siddende, kan der sagtens inviteres til en firmafest, PR-event, middagsselskab, fødselsdag, workshop eller andet spændende, hvor der ønskes smukke, rå omgivelser.

Rentspace giver dig effektiv og fleksibel hjælp, hvor der lyttes til dine behov og ønsker. Vi stræber efter at skabe en uforglemmelig dag/aften i samarbejde med dig, hvor lokale, mad, musik og underholdning bare sidder i skabet. Vores service er gratis, og du får tilknyttet en personlig eventkonsulent, der står klar til at hjælpe dig igennem hele processen – helt frem til den store dag.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om the lab kitchen, eller du ønsker en rundvisning af stedet. Vi anbefaler altid, at man ser lokalerne på egen hånd, for at få overblik over stedets fulde potentiale og dets mange muligheder.

Kapacitet

icon

250

Stående

icon

180

Siddende

icon

-

Klasseværelse

icon

180

Teater

icon

90

Banquet

icon

-

Konference

icon

100

Hestesko

icon

-

Gulvareal

Information

food-icon

Mad og drikke

Catering tilbydes

Forplejning til møder

food-icon

Teknisk udstyr

Mikrofon

Professionelt audioudstyr

Professionelt lysudstyr

Projekter

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Dansegulv

Parkeringsmuligheder

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Industrikøkken

Kontorartikler kan tilkøbes

Langborde/stole inkluderet

Papir og blyanter/kuglepenne kan tilkøbes

Rundborde kan tilkøbes

Service medfølger (bestik, tallerkener, glas)

Whiteboard

food-icon

Tjenester

Barpersonale kan tilkøbes

Rengøring inkluderet

Serveringspersonale kan tilkøbes

Vært/værtinde inkluderet

Få et tilbud fra The Lab Kitchen v. The Lab?

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Relaterede venues