Telegrafen v. Kjær & Sommerfeldt

København

10-22 pers.

Send forespørgsel

Som Kongelig Hofleverandør er der ingen tvivl om, at Kjær & Sommerfeldt er en eksklusiv og anerkendt forretning. Men udover at de sælger kvalitetsvine, så gemmer deres historiske bygning også på forskellige lokaler, som kan bookes til diverse events. Så hvis du er på udkig på efter unikke samt historiske lokaler, er disse lokaler helt bestemt et nærmere kig værd.

Telegrafen ved Kjær & Sommerfeldt er et historisk lokale, som gemmer på mange historier. Lokalet blev oprindeligt benyttet af kontorchefen, som blandt andre ting havde styr på etiketter og banderoler til de mange vine, som er blevet tappet på denne adresse. I det store træ-arkiv er det faktisk muligt stadig at finde nogle af etiketterne, som blev trykt dengang.

Telegrafen ved Kjær & Sommerfeldt er et lyst lokale, og når man træder ind i lokalet, er man på ingen måde i tvivl om, at dette lokale gemmer på historie. Du kan stadig opleve stil og flere elementer fra dengang, når man står, og kigger rundt. Der er plads til op til 22 personer i dette lokale, og man kan derfor sagtens holde større møder eller mindre konferencer her. Telegrafen er udstyret med lærred, som kan bruges til visning af forskellige præsentationer. Du kan derfor sagtens holde et gennemført møde i helt særlige omgivelser her.

Udover Telegrafen er der også andre lokaler ved Kjær & Sommerfeldt, som kan bruges til forskellige typer af events. Vi har samlet deres udvalg af de forskellige lokaler lige her, så du hurtigt kan skabe dig et overblik over mulighederne.

Hos Rentspace vil vi gerne bidrage til dit møde, event, arrangement m.m. bliver en succes. Derfor har vi også samlet en række samarbejdspartnere, som du rigtig gerne må benytte dig af, så du får alle ønsker, drømme og behov opfyldt til dit næste event.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

22

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Rundborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY