Teglværket

København

100-1000 pers.

Send forespørgsel

Teglværket

Det store fest og eventlokale Teglværket, har som navnet antyder, tidligere været et teglværk. Her blev der i slutningen af 1800-tallet produceret tegl, til Københavns nye bydel Vesterbro. Teglværket har lagt navn til store dele af det nybyggede område i Sydhavnen, kaldet Teglholmen. De mange nybyggede huse, er bygget med inspiration fra den tidligere fabrik, som producerede de klassiske lyse gule tegl.

Teglværket er et hyggeligt lokale, som kan bruges vidt og bredt. Her kan afholdes både private og firmaarrangement. Bygningen ligger ned til vandet og har sin egen private strand, med solstole, parasoller, bar og en stemning der minder meget om Sydeuropa. Udendørsarealet er oplagt at bruge til sociale arrangementer om sommeren og her er både plads til de sociale netværksarrangementer og beachparty. Her kan opstilles højborde, bar, DJ, livemusik, foodtrucks og meget andet.

Indenfor byder Teglværket på et kæmpe lokale med fleksibel planløsning. Her er plads til den store konference eller et kæmpe loungeområde. Her kan opstilles til koncerter, konferencer, middage, sociale arrangementer m.m. Lokalet kan også bruges til produktlanceringer eller fx. loppemarkeder. Det er kun fantasien som sætter grænserne.

Hos Rentspace hjælper vi dig gerne med at planlægge din fest eller arrangement. Vi har mange års erfaring indenfor eventbranchen og har derfor også et stort netværk af mulige samarbejdspartnere. Vi guider og hjælper dig med planlægningen af dit næste arrangement og sætter dig gerne i kontakt med vores samarbejdspartnere eller leverandører.

Kontakt os gerne, hvis du ønsker et tilbud på Teglværket eller du ønsker at booke stedet.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

1000

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

700

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

350

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Scene

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY