Tappekælderen v. Kjær & Sommerfeldt

København

10-24 pers.

Send forespørgsel

Kjær & Sommerfeldt har siden 1875 været en eksklusiv vinforhandler i København. Udover de stadig i dag forhandler et kæmpe udvalg af vine, og er Kongelig Hofleverandører, så gemmer deres historiske lokaler på meget mere. De har nemlig forskellige lokaler, som kan bruges til møder, vinsmagninger, middage og meget mere.

Det største af lokalerne er Tappekælderen ved Kjær & Sommerfeldt. Lokalet hedder Tappekælderen, da der helt indtil starten af 1970’erne blev aftappet vine på Gammel Mønt. I de gamle kældre lå der helt op til 600 fade med vin, og vinkypere testede de forskellige vine, og sikrede at de smagte som de skulle. Dermed kan man snildt sige at Tappekælderen ved Kjær & Sommerfeldt er et historisk lokale – og det kan blive dit for en dag.

Når man træder ind i Tappekælderen, så træder man uden tvivl ind i eksklusive og rolige omgivelser. Det gør lokalet rigtig godt til større møder, konferencer m.m. Lokalet har nemlig akustiklofter samt en stor trådløs touchskærm, så selvom lokalet er historisk og værner om gamle værdier, så finder du alligevel udstyr, så du kan lave en præsentation m.v. Der er plads til op til 24 personer i dette lokale.

Kjær & Sommerfeldt har mere end bare dette ene lokale. Du kan finde lokaler som kan rumme alt fra 4 til 42 personer. Så tag et kig lige her, og se hvad de ellers har at byde på af lækre og historiske lokaler.

Vi her hos Rentspace sidder selvfølgelig klar til at hjælpe dig videre i din søgen eller besvare nogle af de spørgsmål, som måtte opstå. Kontakt os endelig, så vi hurtigt kan hjælpe dig videre.

 

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

24

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY