Stuen v. Lidkoeb

København

15-65 pers.

Send forespørgsel

Lidkoeb er en rigtig lækker whiskybar i København. På de tre etager er der fyldt med hygge, charme og en rigtig behagelig samt afslappet atmosfære. Baren er utrolig indbydende, og et perfekt sted at booke plads hvis man er på udkig efter en lidt anderledes oplevelse i anledning af fødselsdag, møde, en mindre fest eller en anden form for sammenkomst. Der hersker i hvert fald ingen tvivl om, at der her hos Lidkoeb er mulighed for en fantastisk aften.  

Den primære bar er beliggende i stuen ved Lidkoeb. Her vil du opleve et meget klassisk, enkelt og moderne design. Her er lyst og rummet er domineret af den store træbar. Selvom om rummet virker meget lyst, er det stadig hyggeligt, da du eksempelvis vil finde en brændeovn her, som bare bidrager til et ekstra element af hygge med sin levende ild. Rummet fungerer derfor godt uanset det er en varm sommer eller en kold vinter. Der er her plads til 65 siddende gæster, men rummet kan også rumme en stor portion stående gæster alt efter hvilket type arrangement, du gerne vil holde.  

Stuen ved Lidkoeb er uden tvivl en rigtig lækker bar, men byder også på mange andre spændende muligheder end lige dette ene rum. Der er nemlig rum fordelt på tre forskellige etager. Du kan se de forskellige muligheder her, så du booker præcis det lokale, som passer bedst til dine præferencer.  

Hos Rentspace vil vi selvfølgelig gerne være med til at gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt at finde lige netop det lokale, som passer bedst til din fest eller event. Derfor sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig med stort og småt. Så uanset om det er stuen ved Lidkoeb eller noget andet, du synes du mangler svar på så kontakt os gerne.  

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Terasse / veranda

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY