Studiet v. Søborg Jensen fotografi

Århus

20-100 pers.

Send forespørgsel

Søborg Jensen fotografi er et lyst og indbydende lokale, hvor den minimalistiske stil står i sin enkle pragt. Her er der rene linjer og rig mulighed for kreativitet mellem fotoudstyr, lamper og industrielle omgivelser. Lokalet er i to-plan med sit hovedstudie samt udsigtsbalkon. Her er der mødebord, farverige møbler og masser af lys fra tagvinduerne.

Til dagligt bliver Søborg Jensen fotografi benyttet af bolig og mad fotografer. Fotostudiet er til daglig styret af Ove Jensen, der selv er fotograf. Lokalets smukke lysindfald og store areal skaber mange muligheder for effektive løsninger og kreative resultater.

Placeret i Viby, tæt på Århus by, er fotostudiet placeret ideelt i forhold til dagsarrangementer. Med sin unikke planlæsning kan lokalet bruges til et stort udvalg af eventtyper. Afhold fotoshoot inden for effektive og professionelle rammer. Skab et anderledes møde i det smukke lysindfald og med højt til loftet . Inviter til konference med velkomstssnacks på udsigtsbalkonen. Eller brug fantasien og skab et helt fjerde event i de rå omgivelser.

Hos Rentspace hjælper vi gerne med at planlægge dit næste private eller erhvervsmæssige arrangement. Vi lytter til dine behov og ønsker, og vi tilstræber altid at gøre vores bedste for at imødekomme disse. Vores service er gratis og fleksibel, og vi vil gøre vores for, at I får en uforglemmelig dag eller aften. Mad, drikkevarer, musik og underholdning skal selvfølgelig sidde lige i skabet, og med vores rådgivning gøres den besværlige situation til en nem planlægningsproces.

Kontakt os, hvis du vil høre nærmere. Er du interesseret i en rundvisning af det flotte lokale hos Søborg Jensen Fotografi, er du samtidig mere end velkommen til at skrive eller ringe. Vi anbefaler altid en rundvisning, så man kan opleve det fulde potentiale af lokale og faciliteter.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

100

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

100

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Anretterkøkken

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring kan tilkøbes

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY