Restaurant Staldknægten v. Bakken

København

20-100 pers.

Send forespørgsel

Restaurant Staldknægten v. Bakken

I midten af Dyrehavsbakken finder du en rigtig hyggelig restaurant, som hedder Staldknægten. En rigtig fin restaurant som er et perfekt sted at nyde et lækkert måltid. Hos Staldknægten er det også muligt at holde større selskaber, så hvis der skal fejres en begivenhed som fødselsdag, konfirmation eller noget andet, er det ideelt at gøre her.

Restaurant Staldknægten er en stor restaurant med en rigtig hyggelig atmosfære, hvor der er rig mulighed for at læne sig tilbage og bare nyde det gode selskab, man forhåbentlig har med sig. Lokalerne på Staldknægten er gode både til store og små selskaber, så uanset hvad du er ved at arrangere, så kan Restauranten helt sikkert hjælpe med at imødekomme jeres ønsker. Her er der altid god service og ikke mindst afslappet, så byd dine gæster velkommen her uanset om det er konfirmation, sølvbryllup eller fødselsdag du skal holde. Du og dine gæster vil helt sikkert også få en rigtig lækker madoplevelse, når I besøger restaurant Staldknægten. I vil finde både varme og kolde retter på deres menu, ligesom der både er a la carte og buffet. I har dermed rig mulighed for at få det lige præcis, som I vil have det, uanset om det er en lækker frokost eller middag, som skal nydes.

Du finder Restaurant Staldknægten i midten af Dyrehavsbakken ved den gamle rutsjebane. Det er dermed oplagt også at opleve verdens ældste forlystelsespark, når man alligevel er der. Med sine 400 år på bagen, er der en rig historie og hyggelig stemning, og vil helt sikkert give lidt ekstra til jeres besøg og oplevelse.

Du skal endelig ikke tøve med at booke Restaurant Staldknægten, da i helt sikkert vil nyde et besøg der, men hvis du har brug for hjælp, eller sidder med et spørgsmål til Rentspace, så kontakt os endelig, så vi kan hjælpe dig videre i processen, og du kan komme videre med planlægning af dit arrangement.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Scene

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY