Soul Fitness

København

5-30 pers.

Send forespørgsel

Soul Fitness

I Soul fitness finder du flere store, lyse og meget smukke sale. Salene byder på mange forskellige muligheder, og det er heldigt, da der er rig mulighed for at booke salene til egne hold (yoga, pilates, dans m.m.), men salene kan selvfølgelig også bruges til andre arrangementer som uddannelser, workshops, foredrag og meget mere! Lokalet må også gerne bruges til private arrangementer, men kun til kl 22 om aftenen.

Soul fitness sale måler omkring 60 kvm., og der er dejlig højt til loftet. Det giver skønne omgivelser at være i uanset hvilket formål man booker sin sal til. Med i lejen får du forskellige ting men bl.a. vil 30 klapstole, 2 borde, 1 whiteboard, forskelligt yogaudstyr, musikanlæg og forskelligt service være inklusiv i lejen. I kan selvfølgelig også benytte et omklædningsrum og toiletter. Hvis dit arrangement kræver et køkken, har du tilmed mulighed for at leje det med. Det giver en masse muligheder, for at få sit møde eller lignende præcis som man ønsker. Du kan leje salen i alt fra én enkelt time til flere dage i streg.

Soul fitness er beliggende i hjertet af København på Skindergade. Det er nemt at komme dertil både med bus, metro, s-tog eller cykel.

Vi her hos Rentspace vil rigtig gerne bidrage til, at du får lige præcis det event, fest eller arrangement som du går og drømmer om. Derfor har vi også samlet en række leverandører og samarbejdspartnere, som du selvfølgelig gerne må bruge, så alt bliver præcis, som du ønsker. Har du spørgsmål til os, så send dem endelig, vi besvarer dem så hurtigt som muligt.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY