Sonnerupgaard Gods

Hvalsø

5-300 pers.

Få et tilbud

Sonnerupgaard Gods

Sonnerupgaard Gods er dateret 1341 og er en herregård som i tidernes løb har været ejet af et flertal fornemme adelsfamilier i Danmark. Sonnerupgaard Gods er i dag moderniseret og i standssat med respekt af dets historie. Godset har flere forskellige lokaler, som kan lejes separat eller kombineres efter behov. Udover nogle smukke lokaler har Sonnerup Gods skov, mark og forskellige udendørsfaciliteter som kan bruges til spændende events eller teambuilding – Rapelling fra den gamle silo og mountainbike i skoven for at nævne to. De flotte omgivelser indbyder også til at tage mindeværdige bryllupsbilleder.

Sonnerupgaard Gods kan tilbyde følgende lokaler:

Høloftet

Hestestalden

1877-laden

Hovedbygningen

Dueslaget

Kavalerfløjen

På Sonnerupgaard kan du skabe lige netop den fest, som du går og drømmer om. Vi har lagt hus til alt fra bryllup, barnedåb og konfirmation til sommerfester og fødselsdage. Den rolige atmosfære og de stilfulde omgivelser, som godset byder på, er den perfekte ramme for enhver fest. Vores mange forskellige lokaler byder på utallige muligheder. Hos Sonnerupgaard står i selve for arrangementet. Dog har vi mange samarbejdspartners som vi kan anbefale og som kender vores lokaler godt.

Der er mulighed for at overnatte på Sonnerupgaard. Alle festlokaler har et tilhørende unikt værelse – Brudesuite – som kan bookes sammen med festlokalet. Udover dette tilbyder vi pakkeløsninger, hvis der er flere af gæsterne som ønsker overnatning.

Sonnerupgaard Gods er også det oplagte sted til firmaarrangementer. Hvis du ønsker et unikt sted til afvikling af møder eller kurser er Sonnerupgaard et godt bud. I naturskønneomgivelser og mulighed for at være alt fra 5 og helt op til 300 personer, finder du her et gods med plads til at udfolde jer fagligt. Alle vores lokaler har hurtigt og pålideligt WI-FI, samt moderne udstyr til både møder, hybridmøder eller konferencer.

Læs mere om de forskellige lokaler her på Rentspace, eller kontakt os hvis du har spørgsmål.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Anvendes mest ved dagsmøder, eksterne møder, gå-hjem-møder, kursus og seminarer. For deltagerne er det absolut en fordel, at synsforholdene er fine. Enkelte kan gemme sig ved de bagerste borde

-

Klasseværelse

icon
Optimal udnyttelse af lokale, hvad angår antal deltagere. Opstillingen er bedst egnet til kortere seancer. Anvendes typisk ved foredrag med mange deltagere, større generalforsamlinger, produktpræsentationer eller filmforevisninger

-

Teater

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Banquet

icon
Konferencer er som regel kendetegnet ved rimeligt stort deltagerantal samt envejs kommunikation, hvilket taler for denne opstilling. Af fordele for deltagerne kan nævnes muligheden for at sidde flere sammen (f.eks. en afdeling)

-

Konference

icon
Antal siddende personer ved et stort bord anrettet som en hestesko. Fint udsyn for de fleste deltagende

-

Hestesko

icon
Størrelse på gulvarealet i selve lokalet opgjort i M2

-

Gulvareal

Information

food-icon

Mad og drikke

Alkohol bevilling

Egen mad tilladt

Egne drikkevare tilladt

Forplejning til møder

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Gratis parkering

Have

Hund tilladt

Naturomgivelser

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Anretterkøkken

Borde/stole inkluderet

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

Kontorartikler kan tilkøbes

Langborde/stole inkluderet

Papir og blyanter/kuglepenne kan tilkøbes

Rundborde/stole inkluderet

Service medfølger (bestik, tallerkener, glas)

Whiteboard

food-icon

Tjenester

Barpersonale kan tilkøbes

Rengøring skal tilkøbes

Serveringspersonale kan tilkøbes

Få et tilbud fra Sonnerupgaard Gods?

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Andre venues