Sonnerupgaard Gods

Hvalsø

5-300 pers.

Få et tilbud

Sonnerupgaard Gods

Sonnerupgaard Gods er dateret 1341 og er en herregård som i tidernes løb har været ejet af et flertal fornemme adelsfamilier i Danmark. Sonnerupgaard Gods er i dag moderniseret og i standssat med respekt af dets historie. Godset har flere forskellige lokaler, som kan lejes separat eller kombineres efter behov. Udover nogle smukke lokaler har Sonnerup Gods skov, mark og forskellige udendørsfaciliteter som kan bruges til spændende events eller teambuilding – Rapelling fra den gamle silo og mountainbike i skoven for at nævne to. De flotte omgivelser indbyder også til at tage mindeværdige bryllupsbilleder.

Sonnerupgaard Gods kan tilbyde følgende lokaler:

Høloftet

Hestestalden

1877-laden

Hovedbygningen

Dueslaget

Kavalerfløjen

På Sonnerupgaard kan du skabe lige netop den fest, som du går og drømmer om. Vi har lagt hus til alt fra bryllup, barnedåb og konfirmation til sommerfester og fødselsdage. Den rolige atmosfære og de stilfulde omgivelser, som godset byder på, er den perfekte ramme for enhver fest. Vores mange forskellige lokaler byder på utallige muligheder. Hos Sonnerupgaard står i selve for arrangementet. Dog har vi mange samarbejdspartners som vi kan anbefale og som kender vores lokaler godt.

Der er mulighed for at overnatte på Sonnerupgaard. Alle festlokaler har et tilhørende unikt værelse – Brudesuite – som kan bookes sammen med festlokalet. Udover dette tilbyder vi pakkeløsninger, hvis der er flere af gæsterne som ønsker overnatning.

Sonnerupgaard Gods er også det oplagte sted til firmaarrangementer. Hvis du ønsker et unikt sted til afvikling af møder eller kurser er Sonnerupgaard et godt bud. I naturskønneomgivelser og mulighed for at være alt fra 5 og helt op til 300 personer, finder du her et gods med plads til at udfolde jer fagligt. Alle vores lokaler har hurtigt og pålideligt WI-FI, samt moderne udstyr til både møder, hybridmøder eller konferencer.

Læs mere om de forskellige lokaler her på Rentspace, eller kontakt os hvis du har spørgsmål.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Have

Naturomgivelser

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Anretterkøkken

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Få et tilbud fra Sonnerupgaard Gods?

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY