Selskabslokalerne v. Gentofte Hotel

Gentofte

20-180 pers.

Få et tilbud

På Gentofte Hotel står personalet altid klar til at byde jer velkommen i smukke, historiske og charmerende rammer.

Nyd freden og atmosfæren på nyrenoverede Gentofte Hotel. Her har man formået at kombinere lækre og moderne omgivelser med den oprindelige hygge og intimitet, der stammer helt tilbage fra hotellets grundlæggelse for næsten 350 år siden.

Afhold events og arrangementer på op til 180 personer i et af hotellets seks hyggelige lokaler omgivet af sjælfuldt interiør. De private lokaler skaber rammer for mange typer begivenheder og arrangementer såsom bryllupper, barnedåb, fødselsdage, begravelser, møder og firmaevents.

Deres mange lokaler giver dig en lang række muligheder hvad angår valg af bordopstilling og brug af grupperum. Det er også muligt at bestille et lokale med klimaanlæg.

Udover de seks lokaler, huser Gentofte Hotel også 98 hotelværelser, som byder på individuel stil og charme samt gratis parkering i hotellets baggård.

Hotellets imødekommende personale gør sig altid umage for at gøre dit ophold fornøjeligt, og hotellets fabelagtige restaurant Jordnær forkæler dig gerne med lækker forplejning og fortrinlig service. Jordnær har en Michelin-stjerne, så jeres måltid vil blive tilberedt i et Michelin-køkken – dog vil menuen til jeres arrangement ikke være den samme som den, der bliver serveret i restauranten.

Hos Rentspace tilbyder vi fleksibel og gratis eventhjælp. Hvad enten det omhandler fest, møde eller andre eventtyper, står vi klar med personlig rådgivning, der forenkler din planlægningsproces. Du får tildelt din egen personlige eventkonsulent, som lytter til dine behov og drømme. Der stræbes efter at imødekomme disse på bedste vis. Gennem gensidigt samarbejde kan der sagtens skabes et fantastisk arrangement med fokus på detaljerne og dit selskab.

Kontakt os, hvis du har fået interesse for Gentofte Hotel eller ønsker nærmere information.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Naturomgivelser

Overnatningsmuligheder

food-icon

Udstyr

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Få et tilbud fra Selskabslokalerne v. Gentofte Hotel?

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY