Salonerne v. Restaurant Gemyse

København

10-120 pers.

Send forespørgsel

Restaurant Gemyse ligger i hjertet af Tivoli i København, men udover at være en lækker restaurant, så byder Gemyse på mange andre muligheder. Her er der nemlig mulighed for at holde møde, workshop, foredrag, produktlancering og meget mere. Og det bedste er, at du kan holde det i helt magiske omgivelser.

Hvis du leder efter det perfekte sted at samle kollegaer og samarbejdspartnere, så er du landet det helt rigtige sted, for Salonerne ved Restaurant Gemyse indeholder alt, hvad man kunne ønske sig til den professionelle sammenkomst, uanset om det er et møde for få personer eller et foredrag for mange personer. Her er mulighederne og mange, og de er i fuldstændig fantastiske omgivelser. Her er der nemlig udsigt til Tivoli Søen.

Gemyse består af fire forskellige saloner, som er ideelle til store og små møder, præsentationer eller workshops særligt hvis der også er et behov for break-out-sessions. Salonerne kan lejes enkeltvis eller flere af dem samlet alt efter, hvor mange gæster der skal deltage samt formen på mødet. Som et eksempel kan man slå salon 1 & 2 sammen til præsentationer, mens de resterende rum kan bruges som grupperum. Hvis du skal holde foredrag eller have et stort mødelokale, så kan alle 4 saloner slås sammen. Der er dermed mulighed for at få det ligesom man rigtig gerne vil have det her.

Udover at omgivelserne til møde er eminent dejlige her, så har Restaurant Gemyse altså også nogle rigtig lækre mødepakker, som indeholder alt fra morgenmad, snacks, kaffe og the og frokost. De har forskellige pakker alt efter hvornår på dagen mødet skal holdes. Derudover kan man også holde møder her med grøn samvittighed, da deres mødepakker har et ”grønt” fokus, og der gerne tilbydes vegetariske muligheder.

Restaurant Gemyse byder på forskellige muligheder, og udover salonerne har de også både Drivhuset og Køkkenhaven, som også kan bruges til arbejdsfrokoster, produktlanceringer og receptioner.

Er du interesseret i salonerne ved Restaurant Gemyse eller sidder du med andre spørgsmål, så kontakt osendelig, så kan vi hjælpe dig videre i planlægningen af dit næste møde, event eller arrangement.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Rygning tilladt (rygeområde)

Terasse / veranda

Udsigt

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY