Rooftop v. Hotel Skt Petri

København

10-30 pers.

Send forespørgsel

Er du på udkig efter en særlig lokalitet til en særlig begivenhed? Hvordan lyder så et sted med udsigt over København? Hvis det er noget, som fanger din interesse, så har Hotel Skt Petri, det perfekte sted til dig. Her er der nemlig mulighed for at holde dit arrangement på Rooftop v. Hotel Skt Petri.

Hos Hotel Skt. Petri er der mulighed for at holde alt fra bryllup til modeshow, fernisering, fødselsdag, mindre middage, eller hvad du nu skal holde. Og der er også mulighed for at gøre det på tagterrassen. Her kan du enten leje den ene eller begge ”Presidential Suites” med tilhørende tagterrasse. Hvis du lejer begge to, er der mulighed for at slå terrasserne sammen, så I har endnu mere plads. Hos Hotel Skt Petri mener de, at særlige begivenheder kræver særlige omgivelser, og det fornægter sig ikke, når man ser udsigten fra denne lokalitet. Der er bare noget helt særligt over Rooftop events – så tøv endelig ikke med booke, for Hotel Skt Petri er skabt til at levere personlige oplevelser i luksuriøse samt eksklusive omgivelser.

Hos Hotel Skt Petri vil de gerne levere den bedste service og opfylde jeres drømme, og derfor er det også muligt at holde alt fra store til små arrangementer her for både virksomheder og privatpersoner. Der er rig mulighed for kreative løsninger til alle typer af arrangementer, og du kan få overblik over alle deres lokaler lige her.

Hotel Skt Petri har den perfekte beliggenhed i København med kun 5 minutters gang fra Nørreport Station, så det er nemt at komme til og fra hotellet.

Rooftop v. Hotel Skt Petri er uden tvivl en oplevelse, og der mange muligheder for mange typer af events og arrangementer her, så hvis du har spørgsmål til det eller andet, så kontakt os endelig. Vi har desuden samlet en masse fede leverandører og samarbejdspartnere, som kan hjælpe dig med at arrangere det perfekte event, så tag endelig et nærmere kig på dem.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Tagterrasse

Terasse / veranda

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY